• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump’tan sosyal medya girişimi! 1 milyar dolar yatırım hedefliyor

Yeniakit Publisher
2021-12-04 23:28:00 -
Trump’tan sosyal medya girişimi! 1 milyar dolar yatırım hedefliyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni sosyal medya girişimi Trump Medya ve Teknoloji Grubu ve Digital World Acquisition Corp. bir grup yatırımcıdan yaklaşık 1 milyar dolar almak üzere abonelik anlaşmalarına girdiğini duyurdu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni sosyal medya girişimi Trump Medya ve Teknoloji Grubu ve Digital World Acquisition Corp. (DWAC) bir grup yatırımcıdan yaklaşık 1 milyar dolar almak üzere abonelik anlaşmalarına girdiğini duyurdu.

Reuters’ın haberinde, geçen ay başında Trump’ın sosyal medya şirketi Truth Social için Trump Medya ve Teknoloji Grubu ile birleşen DWAC'ın ortaklığa 293 milyon dolar ayırarak, toplam yatırımı 1,25 milyar dolara çıkaracağı belirtildi.

Haberde, anlaşmada Trump Media’nın değerinin 875 milyon dolar olarak belirlendiği ve DWAC’ın Trump destekçileri ve günlük işlemciler tarafından yükseltilen hisseleri de hesaba katıldığında toplam değeri 3 milyar dolara çıkarmak üzere 1 milyar dolar yatırım toplamaya çalıştığı kaydedildi.

Henüz sosyal medya uygulaması Truth Social’ı faaliyete geçirmeyen grubun, girişimle ilgili iddialar üzerinden kar elde etmeye çalıştığı iddia ediliyor.

İsmi açıklanmayan kaynaklar, büyük Wall Street kurumlarının itibar endişelerinden dolayı gruba yatırımdan uzak durduğunu, fakat bazı özel yatırım fonları, aile şirketleri ve bireylerin katılımının beklendiğini bildirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

LUCİFER'İN..LERİ DOLARI AL AŞAĞI EDİN İÇERDE DOLARI ALANLAR İFŞA EDİLSİN DOLARI ALANLAR KİMLER ÜLKE İÇİNDE DOLARI YASAKLAYIN DOLARI ALANLAR ORTAYA ÇIKAR ELLERİNDE Kİ O DOLARI GETİRECEKLER BASIN VERGİYİ % 60 A ÇIKARDIK VERGİYE BOĞUN DOLARI ALANLAR VERGİ ÖDEYECEK O ZENGİN İÇİMİZDE Kİ İŞ ADAMLARI DOLARI BOZACAK TÜRK LİRASI ALACAK SAVAŞ BÜYÜK ATLANTİSİN PİÇLERİ İLE ÇARPIŞACAĞIZ DOLAR AYAKLARIMIZIN ALTINDA LANNNNNNNNNNNNNNNN BİZ TÜRKLER METEHANDAN GELEN RUH DÜNYAYA HAKİM OLACAK LUCİFERİN LERİ ATLANTİSİN KÖPEKLERİ FİRAVUNUN PİÇLERİ DOLARIN SAHİPLERİNİ AL AŞAĞI EDECEĞİZ TASMALI İT YAPACAĞIZ TASMALI KÖPEK OLACAKLAR DERHAL DOLARIN GÜCÜNÜ KIRIN HERKES TÜRK LİARSI ALACAK FAİZZZZZZ İNECEKKKKKKKKKKKKKKKK TÜRK AKLI EMREDER DEDİKLERİMİZİ YAPACAKSINIZ STOKCULARI BULUN CEZALANDIRIN MEZAR EDİN KÖPEKLERİ TİCARET HAYATLARINI BİTİRİN CEZALANDIRIN LUCİFERİN PİÇLERİ KAYBEDECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK DÜNYA TÜRKLERE AİT BİR TOPTUR BİZ ÇOBANIZ DİĞER HALKLAR REAYA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23