• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'la ilgili olay sözler: Bunu yapsaydı 200 yaşına kadar yaşayabilirdi

Yeniakit Publisher
2020-02-26 12:43:00 -
Trump'la ilgili olay sözler: Bunu yapsaydı 200 yaşına kadar yaşayabilirdi

Eski Beyaz Saray Doktoru Ronny Jackson, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile ilgili yaptığı itirafında “Son 20 yılda daha sağlıklı beslenseydi 200 yaşına kadar yaşayabilirdi” dedi.

Eski Beyaz Saray Doktoru Ronny Jackson, “Son 20 yılda daha sağlıklı beslenseydi 200 yaşına kadar yaşayabilirdi” dediği ABD Başkanı Donald Trump’ın yemeklerine gizlice karnabahar karıştırdıklarını itiraf etti.

Fast food’a olan zaafı bilinen ve golf oynamak dışında düzenli olarak egzersiz yapmayan ABD Başkanı Donald Trump’ın eski doktoru Ronny Jackson, Beyaz Saray duvarları ardındaki ‘yemek düzenini’ anlattı.

Vücut Kitle Endeksi'ne göre ‘fazla kilolu’ sınıfında yer alan Trump’ın birkaç kilo verebilmesi için Beyaz Saray’a egzersiz bisikleti ve eliptik bisiklet getirdiklerini belirten Jackson, ‘egzersizlerin asla istediği gibi gitmediğini’ söyledi.

“Ancak biz de onun diyeti üzerinde çalışıyorduk” diyen Jackson, Trump’ın yediği patates püresinin içine karnabahar karıştırdıklarını ve dondurmaları da göz önünden kaldırdıklarını açıkladı.

'Genetiği harika' demişti

Trump’ın her yıl yapılan rutin sağlık kontrollerinin birinin ardından sonuçları açıklayan Jackson, “Genel sağlığı harika. Başkan'a son 20 yılda daha sağlıklı beslenseydi 200 yaşına kadar yaşayabileceğini söyledim” demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Jackson, “Buna genetik denir. Bazı insanlar harika genlere sahiptir” demişti.

Emekli Donanma Tuğamirali olan Ronny Jackson, sonuncusu Donald Trump olmak üzere üç başkanla birlikte çalıştıktan sonra geçen yıl aralık ayında Beyaz Saray’dan ayrılmıştı.

Başkan Trump, eski doktorunu, Eski Muharipler Bakanlığı’na aday göstermiş ancak Ronny Jackson, hakkındaki görevi suiistimal ve aşırı alkol alma iddialarının ardından adaylıktan çekilmek zorunda kalmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

FAZLA YAŞASA NE OLACAKTIKİ. DÜNYA SULTAN SÜLEYMANA KALMAMIŞ 500 SENE YAŞAMIŞ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23