• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TOYOTA, hibrit ürün gamını iki yeni modeliyle genişletti

Yeniakit Publisher
2019-04-30 13:06:00 - 2019-04-30 13:06:32
TOYOTA, hibrit ürün gamını iki yeni modeliyle genişletti

Hibrit teknolojisinin öncü ve lider markası Toyota, Türkiye’deki hibrit ürün gamını iki yeni modelle genişletti.

Hibrit teknolojisinin öncü ve lider markası Toyota, Türkiye’deki hibrit ürün gamını iki yeni modelle genişletti. Toyota, efsanevi lüks modeli Camry Hybrid ile SUV segmentinin yaratıcısı Yeni RAV4 Hybrid’in Türkiye dinamik lansmanlarını Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirdi. Böylelikle Türkiye’de de yükselen değer olan “hibrit teknolojisine” sahip Toyota modeli sayısı 7’ye ulaştı. Yeni Camry Hybrid 479 bin TL, Yeni RAV4 Hybrid ise 336 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlar ile 30 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak.

Hibrit sayısı günden güne artıyor

“Artık hibrit çağı başladı” diyen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, hibrit bilinirliğini yerleştirmek için çok büyük ve önemli adımlar attıklarını belirtti. Bozkurt, “Hibrit artık gelecek stratejimizin temelini oluşturuyor. Toyota’nın 2020 vizyonu içinde her binek modelin bir hibrit versiyonu olması hedefini Türkiye olarak bir yıl öncesinden gerçekleştirdik. Artık her segmentteki binek otomobil modellerimizin birer hibrit versiyonu bulunuyor. Bunun yanında hibriti tercih edenlerin sayısı da günden güne artış gösteriyor. Şimdi de lüks segmentte Camry, SUV segmentinde de RAV4 ile hibrit ürün gamımızı genişletirken, hibrit versiyon seçeneği ile müşterilerimizin taleplerine cevap vereceğiz” dedi.  Yeni RAV4 Hybrid ile Türkiye pazarında yeni bir sayfa açmaya hazırlandıklarını belirten Bozkurt “25 yıldır pazarda güçlü duruşunu her zaman sergileyen ve SUV segmentinin yaratıcısı olan RAV4’ün hibrit versiyonuyla iddiamızı ortaya koyacağız. Yeni tasarım diliyle kullanıcısını adeta eğlence ve maceraya davet eden RAV4 Hybrid, 2019 yılında markamızın itici güçlerinden biri olacaktır” diye konuştu.

İdeal bir makam aracı

Bozkurt, Yeni Camry’i ise 2.5 lt hibrit versiyonu ile sunduklarını da kaydederek “Camry modelimizin lüks segmentte marka imajımıza oldukça önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bütün özellikleriyle prestiji ilk andan itibaren hissettiren Yeni Camry, ideal bir makam otomobili olarak da öne çıkıyor” açıklamasında bulundu.

Otomobil editörümüz Onur Yılmaz da Camry Hybrid’in lansmanında test sürüşünü ilk kez gerçekleştirenler arasında yer aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23