• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teşkilat'tan muhteşem geri dönüş! Rakip 3 dizi resmen duvara tosladı

Yeniakit Publisher
2021-09-27 10:59:00 - 2021-09-27 11:00:36

TRT 1'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Teşkilat, muhteşem bir geri dönüş yaptı. 2. sezonuyla reytinglerde patlama yaşayan Teşkilat, 3 diziyi solladı.

Pazar akşamları çok sert bir dizi rekabeti başladı… Teşkilat dizisinin ikinci sezonu yine izleyicileri mıknatıs gibi TRT1 ekranına çekti. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye 9 yeni isim katıldı. Gürkan Uygun, Turgut Tunçlap ve Hakan Boyav ile birlikte Teşkilat 2. sezonda çok daha iddialı oldu.

İlk sezonda 14 bölüm yayınlanan dizi zaten geniş bir izleyici kitlesini etkilemişti. Dizinin ikinci sezonu hem karakterler hem de görsel açıdan zengin olunca reytingler adeta patlama yaptı. Pazar akşamı TRT1 ekranında şenlik varken, 3 dizi ise büyük şok yaşadı.

Show TV ekranında yer alan İçimizden Biri, ATV'de izleyicilerle buluşan İkimizin Sırrı ve Fox TV’nin yeni dram dizisi Uzak Şehrin Masalı, düşen reytingleri ile adeta duvara tosladı.

Teşkilat dizisinden etkilenmeyen ve reytinglerini yükselten tek yapım ise Kanal D’nin yeni dizisi Yargı oldu. Teşkilat tüm kategorilerde birincilik elde etti. Müthiş reytingler alan TRT1 dizisi için her şey yolunda.

Yargı dizisi ise geçen haftaya göre daha iyi sonuçlar aldı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolündeki dizi tüm kategorilerde ikinci sırayı elde etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Pazar rekabetinde Teşkilat ile Yargı arasında müthiş bir rekabet de başlamış oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsimsizzz

... dün ankarada olan mitingi neden haber yapmadınız, neden oradan canlı yayın vermiyorsunuz neden!..

kul

geçen sezon Filistinli fadi.bu sezon turkiyeli yildirim.algı çok farklı. hani pkk hani dhkpc hani deas hani Mossad hani cia.bunlarla işimiz yok.bunlar dan çekti bu ülke yahu....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23