• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tesettür abiye ModaMerve’den alınır

Yeniakit Publisher
2017-01-20 16:20:00 - 2017-01-20 16:20:24
Tesettür abiye ModaMerve’den alınır

Tesettür giyim, 'örtülü giyim' anlamındadır. Takım olarak giyilen bu giyim türleri, öz kültürümüzü oluşturmaktadır.

Başörtüsü, tesettür giyimin en önemli giyim malzemesidir. Kışlık ve yazlık üretilen tesettür giyim ürünleri, mevsimine göre kumaş kullanılarak üretilmektedir. Kaşe kaban çeşitleri, kış aylarının vazgeçilmek giysileri arasındadır. Kaban, başörtüsü ile takım olarak üretilmektedir. Düğmeli, deri desenli, kemerli ve kapüşonlu gibi birçok modelde üretilen kaban çeşitleri, kış aylarında, soğuktan korunmak için özellikle tercih edilmektedir. Deri bariyerli keçe kaban, britli, kürklü, cepkenli, fermuarlı ve spor modelleri ile kaban sektöründe aradığınız mükemmel çözümleri, sizler için sunulmaktadır. İnternetin gelişmesi ile birlikte [follow=https://www.modamerve.com/tesettur-abiye]tesettür abiye[/follow] modellerinin tercih edilmesi de çok kolay bir hale gelmiştir.

KIŞ SEZONU İÇİN ÖZEL MODELLER GELİŞTİRİLİYOR

Her yıl yeni renk ve desende [follow=https://www.modamerve.com/ferace]ferace [/follow]modelleri geliştirilmektedir. Kısa zamanda tükenen tesettür elbise modelleri, aradığınız estetik ve zariflikte üretilmektedir. Kışlık tesettür elbise ürünleri, genellikle kaşe türü kışlık kumaş türlerinden üretilmektedir. Etek, bluz, tunik, abiye, tesettür pantolon ve eşofman, pardesü ve ferace gibi birçok tesettür giyim ürünü, aradığınız kalitede sunulmaktadır.

ÜST GİYİM ÜRÜNLERİ SİZLER İÇİN TASARLANIYOR

Tesettürlü elbise modasında, birçok ürün, tesettür severler için üretilmektedir. Edep, haya, inanç ve namus temalarını temsil eden tesettür giyim ürünleri, öz kültürümüze uygun şekilde üretilmelidir. Üst giyim ürünleri arasında bulunan panço, gömlek, kombin, jile, eşofman, yelek ve bolero tesettür giyim modelleri, hızlı bir şekilde üretilmektedir. Tesettürlü üst giyimin özelliği, bol ve dekolte özellik taşımamasıdır. Bütün bu özelliklere sahip olan [follow=https://www.modamerve.com/tunik]tunik [/follow]üst giyim modelleri, kısa zamanda üretilerek, internet mağazalarında satışa sunulmaktadır. Alt tesettür ürünleri ile uyumlu üretilen üst tesettür giyim modelleri, tesettür kuralları çerçevesinde üretilmektedir.

ALT TESETTÜR GİYİM ÜRÜNLERİ

Başörtüsü ve etek her zaman için tesettürü oluşturur. Başörtüsü ve üst giyim modelleri ile uyumlu üretilen etek ürünleri, pantolon etek ve tesettür pantolon ürünleri, aradığınız rahat giyimi sunmaktadır. Öz kültürümüzün bir parçası olan tesettür giyim modelleri, günlük yaşantımızda rahat etmemiz için özel olarak üretilmektedir. Tesettür pantolon ve tesettür eşofman ürünleri, bol ve rahat bir şekilde üretilmektedir.

DIŞARI GİYİM ÜRÜNLERİ

Dışarıda tesettür giyim ürünleri olarak bilinen, pardesü, kap, kaban, ceket ve ferace ürünleri, bin bir renk ve desende üretilmektedir. Her yıl yeni modelleri üretilen bu dış giyim ürünleri, kısa zamanda tükenmektedir. Yeni model olarak piyasaya çıkan bütün ürünler, kısa zamanda tükenmektedir.

BAŞÖRTÜSÜ OLMADAN TESETTÜR OLMAZ

Başörtüsü, tesettürün simgesi haline gelmiştir. Şal ve ipek eşarp ürünleri de, başörtüsü gibi oldukça önemli tesettür giyim ürünleri arasındadır. Başörtüsünün tesettür için yeterli olduğunu sanmak yanlıştır. Mini etek veya dekolte pantolon ile başörtüsü hiçbir zaman tesettürü oluşturmaz. Bu nedenle, başörtüsü ile etek, ferace ve pardesü takım oluşturmaktadır. Ayrıca şal eşarp tokası gibi aksesuarlar da tesettür giyim modellerine renk katmaktadır.

KAMPANYALARDAN FAYDALANIN

İndirim kampanyaları, iki al bir öde ve ne alırsan kampanyaları ile tüketiciler için fırsat ürünler oluşturulmaktadır. Fırsat ürün seçenekleri ile en iyi ve en etkili çözümleri sizler için internet sitelerine ulaştıran firmalar, hızlı ve etkili çözümlerle, tesettür giyim ürünlerini satışa sunmaktadır. Her yıl yeni ürünler ve yeni modellerle piyasaya çıkan tesettür giyim firmaları, ürünlerini, internet sitelerinden hızlı bir şekilde satmaktadır. Kargo seçenekleri ile hızlı bir şekilde adresinize gelen ürünler, kısa zamanda tükenmektedir. Ürün kategorisinde aradığınız bütün ürünleri, rahatlıkla e-ticaret sitelerinden elde edebilirsiniz. Ödeme kolaylıkları da sunulmaktadır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23