• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TERÖRÜN MİMARI

Yeniakit Publisher
2015-09-10 15:53:00 - 2015-09-10 16:22:16
TERÖRÜN MİMARI

Gezi terörünün organizatörlerinden Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), terör örgütü PKK’nın kahpe saldırılarını kınamak yerine, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin ağzıyla konuştu. Yöneticilerinden birçoğu DHKP-C ve benzeri sol terör örgütü sempatizan olan TMMOB, PKK’nın adını bile geçirmediği basın açıklamasında, şehitlerimiz için ‘şehit’ kelimesini kullanmadı

450 bini aşkın mimar ve mühendisten topladığı paralarla sol terör örgütlerine yardım ve yataklık eden TMMOB, Dağlıca saldırısı sonrası yaptığı açıklama ile pes dedirtti. TMMOB, “Şiddet politikalarının bir an önce terkedilmesini diliyoruz. Yetkilileri toplumsal birlikteliğin sürdürülmesi için çaba sarfetmeye çağırıyoruz” ifadeleriyle HDP ağzı kullandı.

PKK’NIN ADINI BİLE ANMADI

TMMOB’un 7 Eylül’de kamuoyuna sunduğu basın açıklamasında, Suruç saldırıları üzerinden hükümet hedef alınırken, bildirinin hiçbir yerinde PKK terör örgütünün adının geçmemesi de dikkat çekti. Terör saldırılarının faili PKK’ya tek kelime laf edilmeyen bildiride, karşılıklı çatışma ve saldırıların sonlandırılması gerektiği belirtildi. “Hiç kimse kasten öldürülemez” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, PKK’nın adı bile geçmedi.

ŞEHİTLERE ŞEHİT DİYEMEDİLER

“7 Haziran seçimlerinin ardından Suruç katliamı ile başlayan, şehirlere yayılan ve Dağlıca vahşeti ile devam eden, çok sayıda insanımızın ölmesine ve yaralanmasına neden olan, yurttaşların sağlıklı ve güvenli yaşama hakkını gasp eden saldırı ve çatışmalar iç savaş boyutlarına varmaktadır” ifadelerinin yer aldığı bildiride, ne şehit olan asker ve polislerimiz için ‘şehit’ ifadesi kullanıldı, ne de rahmet dilendi.

Suçu devlete kesti

Denetimsiz ve sol terör örgütlerinin yuvası haline gelen TMMOB’un yaptığı açıklamada, “Seçim sonrasında sorunların barışçıl yollardan çözümüne yönelik çabaların arttırılması yerine; katılımcı politikaları reddeden ve yasama organının tüm yetkilerini kendinde toplayan siyasi iktidar tarafından yürürlüğe konan savaş stratejileri sonucunda pek çok güvenlik görevlisi ve yurttaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanması nedeniyle acımız büyüktür” denilerek, onlarca askerimizin şehit olmasına neden olan terör olaylarının faturası devlete çıkartıldı.

MÜCAHİT GÜNDOĞDU

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23