• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristbaşı Gülen ile görüşen El Dihi'den ABD itirafı

Yeniakit Publisher
2019-10-02 08:47:00 - 2019-10-02 08:54:01
Teröristbaşı Gülen ile görüşen El Dihi'den ABD itirafı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile röportaj yapan Mısırlı sunucu El Dihi, mülakata dair yaptığı açıklamada Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Mısır'da Cumhurbaşkanı Sisi'ye yakın TEN TV, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le Pensilvanya'daki malikanesinde röportaj yaptı. Röportajı yapan TEN TV'nin sunucusu El Dihi, Gülen ile Amerikan istihbaratının himayesinde söyleşi gerçekleştirdiklerini belirtti.

El Dihi, Gülen'in darbeyle göreve gelen Sisi için "muhlis ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizdiğini ve Sisi'ye dua ettiğini de belirtti. TEN TV ise, Gülen'den, "ruhani bir şahsiyet" olarak söz etti.

El Dihi, El Vatan gazetesine mülakata dair yaptığı açıklamalarda, Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Kapağı Mısır'a atmak istiyor

El Dihi, Gülen'in Mısır'a gelmek istediğini belirterek, "Kendisini Mısır'a davet ettim ve bana geleceği hususunda vaatte bulundu. Bu onun büyük bir hayali ve arzusu. Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi için dua etti. El Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladı" dedi.

Olay

Mısır'da darbeci Sisi'ye bağlı olarak uluslararası yayın yapan televizyon kuruluşu TEN TV, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i canlı yayın konuğu yapmıştı. El Dihi Gülen'in darbeyle göreve gelen Sisi için "muhlis ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizdiğini ve Sisi'ye dua ettiğini belirtirkem TEN TV ise, Gülen'den, "ruhani bir şahsiyet" olarak söz etmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yazıYORUM

Bu iki yılan (Sisi ve FETÖ) İnşaallah birbirine dolanır kör düğüm OLUR, BELALARINI BİRBİRLERİNDEN BULURLAR. ZİRA İKİSİNDE MÜNAFIK, İKİSİDE KENDİ ÜLKELERİNİN LİDERLERİNE VE MİLLETLERİNE İHANET ETMİŞ KURŞUN SIKMIŞ KATLİAM YAPMIŞ BİRER HAİN

Eray ZN

Neyseki ortada bir Les olunca basina ususecekler bellidir. Kargalar, sirtlanlar ve kemirgenler bunlari ancak bir kes bir araya getirebiliyor. Bunlar bir araya gelmeye basladigina gore Iclerinden birilerinin sonu gelmis demektir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23