• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör örgütü PKK kararını ne zaman açıklayacak? İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan tarih verdi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Terör örgütü PKK kararını ne zaman açıklayacak? İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan tarih verdi

DEM Parti milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, terör örgütü PKK'nın beklenen silah bırakma fesih açıklamasının bir iki gün içinde yapılmasını beklediklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'deki tarihi konuşmasının ardından başlayan 'Terörsüz Türkiye' sürecinde kritik aşamaya gelindi. Terörist başı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını yaptığı terör örgütü PKK kongresini topladığını duyurdu.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, KONGREYİ TOPLADI

5-7 Mayıs tarihleri arasında yapıldığı belirtilen kongrede "Tarihi kararlarlar" alındığı açıklandı. Terör örgütü alınan kararları yakın zamanda duyuracaklarını da belirtti.

ALINAN KARARLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Terör örgütü PKK'nın kongre kararlarının ne açıklanacağıyla ilgili soruya yanıt veren DEM Parti milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, terör örgütü PKK'nın beklenen silah bırakma fesih açıklamasının bir-iki gün içinde yapılmasını beklediklerini söyledi.

"SIRRI BAŞKANIN DA GÖRDÜĞÜNE İNANIYORUM"

DEM Partili Buldan, “Bir iki gün içinde PKK kongresinin kararlarını bekliyoruz. Her şey Sırrı Başkanın istediği gibi oluyor. Sırrı Başkanın da bu tarihi gelişmeyi görüp, duyduğuna inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cok güzel algı operasyonu yapıyor herkes

tabanda neler oluyor bazılarının yanındakiler iyioldu reis iyi oldu baskan iyi oldu basbuğum diiyor ama taban ne diyor ümemtciler ve sözde milliuetciler 2017de secimde coğunluğu kaybedince tirtir tirtiyorddunuz ayrıca bunları yapacaktınız niye kandırdınızı hepsi hain olan lar simdi kahraman oldu yazıklar olsun insan serefiyle yasar serefiyle ölür

Murat

Adim adim terorsuz Turkiye. 40 yili gecti , kayiplarimiz korkunc , Teror bittigi zaman , terorun arkasindaki devletler TRT yapimi bir belgesel analizle insanlarimiza gosterilsin. Genclerimize okullarda okutulsun. 50.000 den fazla kaybimiz canimiz gitti. Ekonomik zarar urkutucu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23