• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör devleti Ermenistan Ortadoğu'dan terörist topluyor

Yeniakit Publisher
2020-09-30 23:46:00 -
Terör devleti Ermenistan Ortadoğu'dan terörist topluyor

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, bölgeye yabancı asker ve terörist getiren Ermenistan yönetiminin terörü politika haline getirdiğini açıkladı.

Terörün Ermenistan tarafından yaygın olarak kullanıldığını belirten Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Ermeni yönetiminin işgal altındaki Dağlık Karabağ bölgesine Ortadoğu'dan paralı askerler ve terörist getirdiğini açıkladı.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan'ın son zamanlarda yasa dışı yerleşim politikası benimsediğini ve işgal altındaki bölgelere yabancı paralı askerleri getirmesi ve bunları 'gönüllü gruplar' adı altında Azerbaycan'a yönelik saldırılarda kullanmasının Ermenistan'ın terörü devlet politikası haline getirdiğinin açık bir göstergesi olarak yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde birçok medya organında Ermenistan'ın Suriye'den YPG/PKK'lı teröristleri bölgeye getirdiği iddia edilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Miko

Peki bunlar o bölgeye nasıl sızıyor? Sınırlar neden kontrol altında olamaz? Çok ilginç bir konu

ne güzel ppk lilar oraya gleis teröris türk aske ri toplu bulacak daha iyisi yok hdp kapanmali yöneticileri sorgusuz sualsiz iceri atilmali terör eidam getirilmeli olaybu irade bu meclisimizde ermenisavunacak aylik alacaksin enbuyuk srefsizlik bu cezalandirilmali buna iizin verenlet utanma yokmu sizde kalmadimi yani vatandas nasil konusacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23