• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Telegramda terör estiren çocuk yakalandı! Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Telegramda terör estiren çocuk yakalandı! Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı

Sanal dünyada korku salmaya çalışanlara karşı devletin demir yumruğu bu kez Sivas'ta indi. Bir Telegram grubunda "Yarın Sivas'tan yeni bir haber duyacaksınız" diyerek silahlı saldırı tehdidinde bulunan şahıs, emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya ve mesajlaşma platformları üzerinden halkı paniğe sevk eden paylaşımları mercek altına aldı. Yapılan teknik incelemeler sonucunda, 2010 doğumlu olduğu belirlenen şahsın kimliği ve ikamet adresi kısa sürede tespit edildi.


 


 

Şafak operasyonuyla gözaltına alındı

Siber suçlarla mücadele ve asayiş ekiplerinin koordineli operasyonuyla, tehdit mesajlarını paylaşan çocuk zanlı ikamet ettiği adreste yakalanarak gözaltına alındı. "Sivas'ta silah sesleri patlayacak" şeklindeki korkunç iddiaların sahibi olan 16 yaşındaki şahsın emniyetteki işlemleri sürerken, ailesinin de konuyla ilgili bilgisine başvurulacağı öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MİSAFİR

GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYACAKSIN KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN YARGILIYACAKSIN Bİ DAHADA YAPMASINLAR

Ahmet Kar

Misafir vallahi çok zekisin,şimdi bu olayları yapanlar kendilerini öldürmüşler,haklısın bunları diriltip yargılayakcaksın bak bir yaparlarmı,sonra tekrar öldüreceksin Misafir rumuzlu kardeşimizle herkez aynı fikirde.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23