• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarağını getirin şunun..! Komşusu İran yanıyor, Paşinyan mısır-hamur yiyip, paylaşıyor...

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Tarağını getirin şunun..! Komşusu İran yanıyor, Paşinyan mısır-hamur yiyip, paylaşıyor...

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlattığı saldırılar dünyayı sarsarken İran’ın sınır komşusu Ermenistan’ın Başbakanı Nikol Paşinyan hamur ve mısır yiyerek videolar paylaşıyor. Paşinyan’ın yiyecek yerken paylaştığı görüntülere yapılan yorumlarda “Komşunun evi yanarken Paşinyan’ın bir saçını taramadığı kalmış” yorumları öne çıktı.

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırılarının başlamasından saatler sonra Paşinyan, sosyal medya hesabından hamur işi yediği anlara ait bir paylaşım yaptı. Sınırında savaş olan bir ülkenin liderinin yaptığı bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 


İran’a saldırıların ikinci gününde ise Paşinyan bu kez mısır yediği anlara dair görüntüler paylaştı. Peş peşe gelen paylaşımlar, saldırılar karşısında Erivan yönetiminin tutumuna ilişkin alaycı yorumlara neden oldu. Paşinyan’ın paylaşımları uluslararası kamuoyunda da dikkat çekti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nacar yağğnii..

ne bekliyordun? ağıt mı yaksaydı yoksa? yaşar nurinin şapkasını geçirmiş kemiriyor işte..

Feno

Halbuki Karabağ Savaşı'nda İran yardım etmişti kendisine! Vefa örneği bu olmalı!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23