• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan’dan Katar açıklaması ‘Krizin basit bir çözümü var’

Yeniakit Publisher
2017-06-18 21:44:00 - 2017-06-18 22:09:28

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Suudi Arabistan’dan Katar açıklaması ‘Krizin basit bir çözümü var’

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr, Katar krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cubeyr, krizin 'basit bir çözümü olduğunu' savundu.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr, Katar ile yaşanan diplomatik krizin çözümünün basit olduğunu ve bunun yolunun Doha yönetiminin 'radikal hareketleri ve terörü desteklemeyi bırakmasından geçtiğini' söyledi.

Londra'da soruları yanıtlayan el Cubeyr, "Bu krizin çözümünün basit olduğuna inanıyoruz. Kardeş Katar devletinin radikal hareketleri ve terörü desteklemeyi, kışkırtıcı davranışları ve diğer ülkelerin iç işlerine müdahale etmeyi bırakması halinde bu kriz de çözülür" dedi.

İngiliz basınında yer alan habere göre El Cubeyr, Katar'da 'akıl, mantık ve aklıselimin galip gelmesini' ve kendileri için de faydalı olacak adımları atmaya başlamalarını umduğunu da sözlerine ekledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23