• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Spor camiası böyle tartışma görmedi! Fatih Altaylı perde arkasını Yeniakit'e anlattı: "Alkol şişede durduğu gibi durmuyor"

Yeniakit Publisher
2020-09-22 17:28:00 - 2020-09-22 19:52:26
Spor camiası böyle tartışma görmedi! Fatih Altaylı perde arkasını Yeniakit'e anlattı: "Alkol şişede durduğu gibi durmuyor"

Gazeteci Fatih Altaylı, spor spikerleri Ercan Tamer ve Ersin Düzen ile yaşadığı tartışmanın detaylarını anlattı.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Gazeteci Fatih Altaylı, spor spikerleri Ercan Taner ve Ersin Düzen ile yaşadığı tartışmayı yeniakit.com.tr'ye değerlendirdi.

Ercan Taner'in yayından sonra kendisini aradığını ve özür dilediğini belirten Altaylı, "Ercan Taner dün akşam kendisi ile ilgili hiçbir şey söylemediğim halde anladığım kadarıyla uzun süredir içki masasında olduğundan dolayı sarhoş sarhoş bazı paylaşımlar yapmış. Sonra bana telefon açarak özür diledi. Stüdyodaki bütün arkadaşlar da şahit. 'Sen benim canımsın' falan dedi. Tabii ki alkol şişede durduğu gibi durmuyor." dedi.

'Numarasını farkında olmadan gösterdim'

Ercan Taner'in telefon numarasını farkında olmadan ekrana gösterdiğini vurgulayan Altaylı, "Telefonumu ekrana 'beni aramıyor' diye göstermiştim. Kamera tam telefonumun ekranındayken bir anda arayınca istemeden numarasını göstermiş oldum." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ersin Düzen ile ilgili maaş iddiasının kendisine ait olmadığını ifade eden Fatih Altaylı, şunları söyledi:

"Benim söylediğim çok net. 'Hakkında bazı şeyler yazıldı. Ersin Düzen de bunlara bir cevap verir' dedim."

'Düzen'in maaşı TBMM KİT Komisyonu'nda konuşuldu'

"Ersin Düzen'in maaşı hakkındaki iddia bana ait değil. Bu iddia TBMM KİT Komisyonu'nda konuşulmuş. TBMM KİT Komisyonu'nda TRT'nin hesapları görülürken 'Ersin Düzen TRT'den aylık 400 bin lira maaş alıyor' deniliyor. Bu benim iddiam değil. Yazılmış bir konu ve ben yazılanlardan söylüyorum."

'Bu pislikler futboldan temizlensin istiyorum'

"Atilla Sertel KİT Komisyonu'nda 'TRT Ersin Düzen'e aylık 400 bin lira para ödemektedir' diyor. Bu para korkunç bir para. Bu paranın yarısı bile korkunç bir para. Bu işlerin geçmişi de oldu. Spor servisi müdürlerine Turkcell tarafından bir dünya para ödendi. Gazeteciler kulüp başkanlarıyla yemeye içmeye gittiler. Bunlar bu işi pisletiyor. Ben de 'bu pislik olmasın' diyorum. Rıdvan da çıktı aynı söyledi."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekir

Eğer 400 bin tl veriliyorsa trt vede hükümet çok büyük yanlış yapıyor demektir..

Ulvi

Fatih Altaylıyı ukala bulurum,pek sevmem ama,eğriye eğri - doğruya doğru.Adam haklı kardeşim. Asgari ücretin yaklaşık 2500 tl olduğu yerde 400.000 tl aylık maaşmı olur doğruysa? Üstelik bunu veren kamu kurumu.Hani tüyü bitmedik yetimin hakkını gözümüz gibi koruyacaktık.İlgili arkadaş Trt de yetişti.Epey birde ekmeğini yedi.Trt bu kadar parayı saçmak yerine yeni bir spor spikeri yetiştiremiyormu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23