• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü'nün bir yalanı daha deşifre oldu! İmamoğlu’nu tehdit eden şahıs 8 gündür aranıyor

Yeniakit Publisher
2020-04-08 15:52:00 -
Sözcü'nün bir yalanı daha deşifre oldu! İmamoğlu’nu tehdit eden şahıs 8 gündür aranıyor

Sözcü gazetesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden kişi hakkında 12 gündür hiçbir işlem yapılmadığını iddia etmişti. Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklama ile İmamoğlu’nu tehdit eden zanlının yakalanması için 8 gündür çalışma yürütüldüğünü belirtti.

 yeniakit.com.tr 

Yalan ve iftira dolu haberleriyle bilinen CHP yandaşı Sözcü gazetesinin çirkin yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu’nu mağdur gösterme sevdasından bıkmayan gazete son haberiyle yine kendini rezil etti.

Sözcü'nün skandal iddiası

Sözcü gazetesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" ifadeleri içeren e-postayla tehdit eden T.G. hakkında Emniyet tarafından 12 gündür hiç bir işlemin yapılmadığını iddia etmişti.

Savcılık yalanı deşifre etti: 8 gündür aranıyor

Yandaş gazetenin söz konusu iddiası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklama ile anında yalanlandı. Sözcü’nün iftirasının deşifre edildiği açıklamada İmamoğlu’nu tehdit eden şahsın yakalanması için Nisan ayının başından bu yana 8 gündür çalışma sürdürüldüğü belirtildi.

İşte o açıklama;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP yandaşı medya bir kez daha rezil oldu

İmamoğlu’nun tehdit eden şahsın yakalanması için 8 gün önce başlatılan yakalama işlemlerini görmezden gelerek Ekrem İmamoğlu üzerinden yeni bir mağduriyet oluşturma çabası içerisine giren Sözcü bir kez daha rezil oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Europa

Chp nin ici de disida varida gecmiside insanliga zulumden baska bir icrati olmamistir chp icindeki sarhoslari kandirmaya full gaz devam, C ehalet H usran Parazitleri !!!!!

erkan

şimdi de mağdura yatma. chp belası, sözcü ........., işgalden sonra istanbul un başına gelen en büyük felaket olan cillop .. birliği ile yeni yeni melanetler planlayın. merak etme saf vatandaş bir süre sonra onların bir militanı olduğu meydana çıkar ama o hiç bahis konusu olmaz, dolayısıyla bu plan da amacına ulaşmış olur sayısız örneği gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23