• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal paylaşım devinin yeni hedefi Maduro

Yeniakit Publisher
2021-03-28 02:07:00 -
Sosyal paylaşım devinin yeni hedefi Maduro

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun Facebook hesabı koronavirüs hakkında yanlış bilgi verdiği gerekçesiyle şirket tarafından 30 günlüğüne durduruldu.

Sosyal medya platformuna göre, Maduro, Kovid-19'a karşı iyi geldiğini iddia ettiği Carvativir adlı bir ilacın kullanımını teşvik ederek Facebook'un politikalarını ihlal etti.

30 günlüğüne dondurdu

Maduro'nun söz konusu ilacı teşvik ettiği videosunu platformundan kaldıran Facebook, Venezuela Devlet Başkanı'nın hesabını da 30 günlüğüne dondurdu.

Maduro, Facebook'un kaldırdığı videoda kekikten yapılan Carvativir ilacından "mucize" diye bahsetmiş ve koronavirüsü önlemede ve tedavide kullanılabileceğini iddia etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

memati

yine bi sey deniyorlardır. trump olayında yeterli tepki verilmedi..digerkerininide sindirmeyi basaririz diyolar demekki.. Güç bizde diyorlar..

bindik bir âlâmete...

Şimdi bu haber ile ilgili, çok önemli 2 sorum var: 1-Devlet adamlarının sosyal medya kullanması şart mıdır? 2- Şart ise, her ülke neden kendi milli sosyal medya platformunu kurmuyor veya kuramıyor? (Teknik sebeple mi? Siyasi sebeple mi?) Bu konuları bilenlerin, toplumu aydınlatmaları gerekiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23