• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokağa çıkma yasağına saatler kala Ulus Hali’nde denetim

Yeniakit Publisher
2020-04-17 15:23:23 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sokağa çıkma yasağına saatler kala Ulus Hali’nde denetim

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ulus Hali’nde Korona virüs tedbirlerine ilişkin denetim yaptı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ulus Hali’nde Korona virüs tedbirlerine ilişkin denetim yaptı.

17 Nisan tarihinde saat 00.00 itibarıyla başlayacak olan iki günlük sokağa çıkma yasağı öncesinde Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Ulus Hali’nde yoğunluk yaşandı. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri İçişleri Bakanlığının korona virüs tedbirlerine ilişkin yayımladığı genelgeler çerçevesinde sosyal mesafeyi korumak amacıyla Ulus Hali’nde kontrollü giriş-çıkış uygulaması başlattı ve denetim yaptı. Halin dört farklı girişini kontrol altına alan polis ekipleri, hale girmek isteyen vatandaşların ateşini ölçtü ve vatandaşlara dezenfektan ile maske verdi. Sosyal mesafe tedbirleri gereğince vatandaşların aralarında uygun mesafe bırakılacak şekilde hale girişine izin verildi. Polisri, Ulus Hali içinde ve çevresinde de esnaf ve vatandaşların korona virüs tedbirlerine uyup uymadığına ilişkin denetim yaparak, insanları korona virüse karşı uyardı.

“Böyle tedbirler alınması güzel”

Ateşi kontrol edildikten sonra Ulus Hali’ne giren vatandaşlardan Yasin Genç, “Gayet mantıklı bir şey oldu hem esnaflarımız hem de halkımız için. Bir kişi o kadar insana bulaştırırken böyle tedbirler alınması güzel bir şey, gurur verici bir şey” dedi.

Ulus Hali esnaflarından Cemal Zeyrek ise, “Herkes dikkatli. Biz de dikkat ediyoruz, insanlar da ediyor. İnşallah geçip gidecek” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23