• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistler ateşkes müzakerelerine rağmen saldırdı!

Yeniakit Publisher
2024-07-04 13:00:00 -
Siyonistler ateşkes müzakerelerine rağmen saldırdı!

İşgalci İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de insanlık dışı eylemlerine devam ediyor. Son olarak siyonistlerin savaş uçakları Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentine saldırı düzenledi. Saldırıda bir eve bomba isabet ederken, 2 Filistinli hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Gazze Sivil Savunma Birimi, soykırımcı İsrail ordusunun Gazze’nin Derec Mahallesi'nde Zeyno ailesinin evine hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Ateşkes müzakerelerine rağmen saldırdı
İşgalci İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor. İsrail ve Hamas arasında Gazze'de ateşkes müzakereleri devam ederken İsrail, hain bir saldırıya daha imza attı. Siyonistlerin havadan düzenlediğini saldırısı sonrası Gazzeli yetkililerden yapılan açıklamaya göre, saldırının ardından enkaz altında kalan ölü ve yaralıların olduğu ifade edildi. İşgal rejimi saldırıları nedeniyle bölgedeki tahribatın büyük olduğunu aktarıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

enes

Allah seni yerle yeksan etsin ey israil ey netenyahu rabbim o masumların ahını senden alacak inşallah rabbim siz siyonistler ebedi cehennemdesiniz o bebeklerin cocukların kanı yerde kalmayacak kıyamete kadar islam dini tecelli edecektir

İbrahim

Yeni akit saçma sapan haberler ile insanların beyinlerini taciz ediyorsunuz ama Gazze hakkında 3 maymunu oynuyorsunuz. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23