• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist katil Netanyahu'dan 1. sınıf öğrencilerine işgal sözü!

Yeniakit Publisher
2019-09-05 15:16:00 - 2019-09-05 15:22:29
Siyonist katil Netanyahu'dan 1. sınıf öğrencilerine işgal sözü!

Yeni öğretim yılının başlangıcında ilkokulları ziyaret eden terörist İsrail'in siyonist Başbakanı Binyamin Netanyahu 1.sınıflara "işgal sözü" verdi. Barbarlığı pes dedirten Netanyahu sınıfta yaptığı konuşmada "Yahudi egemenliğini İsrail toprağı ve İsrail Devleti'nin bir parçası olarak tüm topluluklara uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni öğretim yılının başlangıcında ilkokulları ziyaret eden terör devleti İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu 1.sınıflara işgal sözü verdi. Elkana şehrindeki bir devlet okulunu ziyaret eden Netanyahu, Batı Şeria'da İsrail yerleşim yerlerini ve işgali genişletme sözü verdi.

Siyonizm sözü verdi!

1. sınıf çocuklarına "Buradaki kimseyi kızdırmayacağız" diyen Netanyahu “Yahudi egemenliğini İsrail toprağı ve İsrail Devleti'nin bir parçası olarak tüm topluluklara uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

İran'ı kötüledi

Küçük çocuklara yaptığı açıklamada “Bugün terörizmin çoğunun tek bir kaynaktan geldiğini, bir kaynaktan yetiştirildiğini, bir kaynaktan beslendiğini, bir kaynaktan başlatıldığını ve bir kaynaktan organize edildiğini ve bunun İran olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullanan Netanyahu daha sonra iki devlet okuluna daha gitti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hjre

sen ortadoğunun tek terörist siyonist evanjelist protestan rejimisin ey metanyahu katili iktidara güçlü gelmek istiyorsunki bir an önce büyük yahudi projelerini gerçekleştiresiniz siz yahudiler yer yüzünün en büyük bozguncuları işgalcileri huzursuzluk çıkaran alçaklarısız bu netanyahu katili 2011de irana savaş açmayı saldırmayı düşünmüş ancak obamayı allahtan ikna edememiş yoksa bugün bu ülke çok daha zor durumdaydı yani iranıda işgal etseydi netanyahu siyonist evanjelist protestan rejimi irandan gelecek nüfusu asla bu ülke kaldıramazdı vede sıranın allah muhafaza bu ülkeye gelişiydi büyük yahudi projeleri devleti kapsamında ama allah gizli tuzakları şüphesiz boşa çevirendir kuranı kerimde ayette allah buyuruyor yeryüzünde en çok fesetlığı işggüzarlığı yapan yahudilerdir zaten yahudiler ispanyada hristiyanları kandırıp ispanyanın müslüman olmasına engel olmadımı farsların ve arapların kurduğu endülüs emevi devletinden bahsediyorum o yüzden yahudiler yeryüzünün azgın tehlikeli savaş çığırtkanları olarak her türlü kötülüğün başkaynağı yahudiler dünyanın en tehlikeli diğer kavimleride doğru hak yolundan saptıran allaha asi isyankar olmaz olası sapıtmış kavimlerdir

ghjm

ispanyanın müslüman olmasına yahudilerin gizli hristiyanlarla anlaşıp fars arap ortak devleti endülüs emevi devletini yıkan islama ve müslümanlara karşı kin nefret ispanyanın müslüman olmasına engel olan hristiyanlarıda yoldan çıkaran alçak siyonist evanjelist protestan katolik daha nicesi boş mezheplere bürünen yahudilerdir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23