• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Siyasetten çekilirim ama sana gelmem' Ali Babacan'ın hayali suya düştü

Yeniakit Publisher
2020-01-10 10:09:00 - 2020-01-10 10:49:02
'Siyasetten çekilirim ama sana gelmem' Ali Babacan'ın hayali suya düştü

Ali Babacan'ın partisine katılacağı iddia edilen İYİ Partili Durmuş Yılmaz’dan açıklama geldi. Yılmaz, yeni partide yer almayacağını açıkladı.

Sezai Erhan  yeniakit.com.tr

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül öncülüğünde Ali Babacan tarafından kurulacak yeni partiyle ilgili her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Babacan’ın partisiyle ilgili yaşanan son gelişme Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş ile ilgili. Babacan’ın Durmuş Yılmaz’a yeni parti için teklifte bulunduğu ve Yılmaz’ın bu teklifi kabul etmediği iddia edilmişti.

Gideceğimiz başka bir parti yoktur

Milletvekili Durmuş Yılmaz sosyal paylaşım sitesi Twitter’da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz, “Biz, içi boşaltılan ve tepe taklak edilen evrensel değerlerin yeniden ihyası ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarını işletmek üzere İYİ Parti’de siyasete başladık. Bu hedeflerden sapma olmadığı sürece gideceğimiz başka bir parti yoktur. Olursa siyasetten çekilmektir” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Adam, hesap uzmanı. Babacan'ın kuracağı partiyi ölçtü, biçti, tarttı sonucun hikaye olduğunu gördü. Taban yok. Sonuçta ben yokum dedi. İyi Parti'nin daha yüksek olacağını anladı ve kararını verdi. Ben olsaydım ben de aynı kararı verirdim. Kuracağı parti maksimum %0.5, Halbuki İyi Parti'nin %7 civarında oy alma potansiyeli var. MHP ile İP başbaşa gidiyor. Hatta İP, çok az farkla MHP'yi geçecek gibi görünüyor. MHP maksimum %6 oy alır. Doğrusunu yapmış.

anğaralı

vatandaşın biri analiz etmiş ölçmüş biçmiş hesap uzmanı gibi bir durumu var madem o kadar hesap yapıyorsun babalara gelmişe niye adam arttırıyorsun sen varsınya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23