• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sindirim sisteminde mucize yaratan çaylar! Mutlaka deneyin

Yeniakit Publisher
2018-05-23 13:06:00 -
Sindirim sisteminde mucize yaratan çaylar! Mutlaka deneyin

Gün içerisinde tüketilen ağır yemeklerden kaynaklanan veya bazı midesel rahatsılıkların tetiklemesiyle oluşan sindirim sistemleri birçoğumuzun korkulu rüyası haline gelmiş durumda. Bu tarz problemlerin önüne geçebilmek adına size önerebileceğimiz bir kaç maddemiz olabilir! Sindirim sistemi probleminizin çözümü bazı bitki çaylarında olabilir! İşte mucize yaratan o çaylar...

İşte mucize yaratan o çaylar...

PAPATYA ÇAYI

Rahatlatıcı özelliğine sahip olan her başımız sıkıştığında sarıldığımız papatya çayları aynı zamanda sindirim sistemi dostu olduğunu biliyor muydunuz? Sindirim sistemi ve mide üzerinde yaşadığınız sıkıntıları yatıştıracak ve doğal bir ağrı kesici görevi üstlenecektir. Besinlerin sindirilmesi ve emilimleri sırasında da faydalarını gördüğümüz papatyanın bir özelliği de gece uyma zorluğu yaşayanlar için bir tedavi niteliğindedir.

SİNAMEKİ ÇAYI

Genellikle kabızlık gibi sorunlar yaşayanların kurtarıcısı olan bitki çaylarından biride sinameki çayıdır. Bağırsak sorunlarınızı gidermede ve bağırsak hareketlerinizin rahatlamasına yardımcı olan bu bitki çayı uzun süreli kullanımlarda da kabızlığın önüne geçmektedir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MERYEMANA DİKENİ ÇAYI

Meryemana bitki çayının içerisinde bulunan enzimler sindirim sistemi rahatsızlıkları üzerinde oldukça etkilidir. Özellikle göbek bölgesinde sürekli olarak şişkinlik şikayetlerine oldukça iyi gelmektedir. Karaciğeri toksitlerden temizleyen meryemana dikeni çayı sayesinde çeşitli karaciğer problemlerinin de önüne geçmiş olursunuz.

NANE ÇAYI

Sabahları mayhoş olan bulantıların önüne de nane çayı tüketerek üstesinden gelebilirsiniz. Besinlerin fazla tüketiminden kaynaklı mide sorunlarını yatıştırmaya yardımcı olan nane çayı ne yazık ki reflü gastrit gibi sorunlar yaşayanlar için alternatif bir seçenek değil aksine bu çay sizi daha çok rahatsız edebilir.

HİNDİBA KÖKÜ ÇAYI

Sinameki çayını ağır bulanlar için hindiba kökü çayı sizin için daha hafif alternatif bir çay olabilir. Ancak bu çayı tüketirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Uzun süreli kullanımları zararlı bir bitki çayına dönüşebilir. Bu yüzden sürekli olarak tüketimleri en aza indirgemenizde fayda var.

Kaynak: elmaelma

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23