• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Engin derbinin VAR konuşmalarını açıkladı! Cüneyt Çakır...

Yeniakit Publisher
2019-12-24 09:55:00 -
Sinan Engin derbinin VAR konuşmalarını açıkladı! Cüneyt Çakır...

Sinan Engin, Mete Kalkavan'ın, Cüneyt Çakır'ı Vida'nın penaltı pozisyonunu izlemesi için VAR'a çağırdığını ama Cüneyt Çakır'ın gitmediğini iddia etti.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 3-1 yendiği maçta hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği kararlar gündemden düşmüyor. Siyah-beyazlı camia, Vida ve N'Koudou'nun pozisyonlarında penaltı beklerken basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de VAR kayıtlarının açıklanması talebinde bulundu.

"CÜNEYT ÇAKIR'IN KAÇ PUAN ALDIĞINI MERAK EDİYORUM"

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Sinan Engin, VAR hakemi Mete Kalkavan'ın Cüneyt Çakır'ı penaltı pozisyonunda uyardığını iddia etti. Engin, "Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır'a 'Hocam, VAR'a gel' diyor ama Cüneyt Çakır gitmiyor. Vida'nın pozisyonuyla ilgili ikaz ediyor. Vida'nin ikinci penaltı pozisyonu hakkında." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Libero

Hakem de insandır hata yapar..!!!!!

zafer

Evet hakem de hata yapar aynen Malatya veya Göztepe olduğu gibi ama bu belli takımlar için! Koparırsın bir penaltı üzerinden yaygarayı sonra maçlar tıkır tıkır işler hakemler de çatır çatır verirler senin lehine! Göztepe maçında kırmızı gösterilemeyen Emre ile Serdar da o maçı kurtarır sonraki maçlarda çatır çatır oynar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23