• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Serdar Dursun Fenerbahçe için dev paraları reddetti

Yeniakit Publisher
2021-06-17 17:40:00 -
Serdar Dursun Fenerbahçe için dev paraları reddetti

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı gol kralı Serdar Dursun'un, sarı lacivertli kulüpte oynayabilmek için Katar ve Çin gibi ülkelerden yapılan astronomik teklifleri reddettiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe sezonun ilk transferini açıkladı, bonservisi elinde olan Serdar Dursun’u kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler’in sürpriz bir şekilde duyurduğu transferin perde arkasında aslında oldukça ilginç detaylar vardı. Almanya Bundesliga 2’ye 27 gol 6 asistle damga vuran, 2 gol de kupada atarak sezonu 33 golle tamamlayan başarılı forvete çok sayıda talip vardı. Bundesliga’dan Union Berlin’in renklerine bağlamak için yoğun çaba sarfettiği Serdar’ı Katar ve Çin’den de çok sayıda takım astronomik rakamlarla transfer etmek istiyordu.

Avrupa’da gol krallığı yaşayan ilk Türk olma unvanına sahip olan Serdar Dursun, parayı değil kariyeri seçti. Fanatik'teki habere göre, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak isteyen oyuncu, “Benim için para değil kariyer önemli” diyerek Sarı-Lacivertliler’in teklifini geri çevirmedi. Serdar 3 yıllığına Fenerbahçe’ye imza atarken “Kupalar kaldırmaya geldim” dedi.

Serdar Dursun’un hikayesi de son derece ilginç. Tecrübeli forvet 20 yaşında gurbetçi bir genç olarak geldiği Eskişehirspor’da bir türlü aradığı şansı bulamadı. Denizlispor ve Urfaspor’a kiralandı. Eskişehir U21’de oynarken dönemin Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın uzun uğraşlarla transfer etti. Karagümrük’e 2 yıllık kontrat yaparken, “Başkanım sözleşmeme Avrupa’dan teklif gelirse serbest kalırım maddesi koyalım” dedi. Günaydın ise çok sevdiği oyuncuya, “Sana Avrupa’dan teklif gelsin söz sırtımda götüreceğim” cevabını verdi. O dönem Türkiye’de 3 büyüklere önerilen Serdar, beklediği ilgiyi göremeyince Almanya’ya gitti ve her sezon üzerine koyan bir gol makinesine dönüştü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Seyretmedim iyi oyuncu diyorlar . İnşallah Enes e benzemez . Göreceyiz .

Kerem

Yalan!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23