• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Ömer Halisdemir’e hakarette bulunan İP’li gözaltına alındı!

Yeniakit Publisher
2021-07-26 15:50:00 -
Şehit Ömer Halisdemir’e hakarette bulunan İP’li gözaltına alındı!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, FETÖ’cü darbeci general Semih Terzi’yi vurarak Türkiye’ye tarihi hizmette bulunan Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili halkı galeyana getiren galiz paylaşımda bulunan İP Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songul Sarıtaşlı gözaltına alındı.

 Yeni Akit  Ankara 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, FETÖ’cü darbeci general Semih Terzi’yi vurarak Türkiye’ye tarihi hizmette bulunan Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili halkı galeyana getiren galiz paylaşımda bulunan İP Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songul Sarıtaşlı, TCK’nın 215’inci maddesindeki “Suçu ve suçluyu övme” suçundan gözaltına alındı. Halkın büyük tepkisini çeken paylaşımda bulunan Sarıtaşlı’nın ifadesinin alınarak hukuki işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.

Darbeci Semih Terzi’yi vurarak Türkiye’yi uçurumun eşiğinden kurtaran Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili hakaret paylaşımında bulunan İyi Parti (İP) Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı öğle saatlerinde gözaltına alındı. TCK’nın 215’inci maddesindeki “Suçu ve suçluyu övme” suçundan hakkında işlem yapılan Sarıtaşlı’nın gözaltına alınması sosyal medya kullanıcıları arasında sevinçle karşılandı.

Şehit Ömer Halisdemir’in aziz hatırasına yapılan saygısızlığın karşılıksız kalmadığını belirterek karardan memnuniyetini ifade eden kullanıcılar, “Türkiye sahipsiz değil. Şehitlerimiz sahipsiz değil” paylaşımında bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vatansever

Çok iyi olmuş verin cezayı ş...siz fetocuya

Yilmaz

Şu gözaltına alındı kelimesinden artık nefret etmeye başladım,yahu böyle bir şeyin gostaltisi,mahkemesi olurmu, yasa çıkartın darbe sevicileri ,şehitler ve gazilere hakaret edenler direk hapse bu ne gözaltına alınıyor sonra arka kapıdan serbest birakiliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23