• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şanlıurfa Valisi Erin, şehit babalarını ziyaret etti

Yeniakit Publisher
2020-06-21 23:58:14 -
Şanlıurfa Valisi Erin, şehit babalarını ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kentteki şehit ailelerine Babalar Günü dolayısıyla ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Erin beraberindeki Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile şehit ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak 25 Mart 2020'de Şırnak'ta şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Karataş'ın baba evini ziyaret eden Vali Erin, şehidin babası Mehmet Karataş'a bir buket çiçek vererek babalar gününü tebrik etti. Şehidin annesi ve ailesiyle sohbet eden Erin, ailenin talep ve önerilerini dinledi.

Erin daha sonra 2 Mart 2020'de Ağrı Doğubeyazıt’ta şehit olan gümrük muhafaza memuru Mustafa Türk'ün ailesini ziyaret etti.

Baba İsmail Türk'e de bir buket çiçek hediye ederek babalar gününü tebrik eden Vali Erin, "Bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizin aileleri, bizim ailemizdir. Anneleri bizim annemiz, babaları bizim babamız, kardeşleri bizim kardeşlerimizdir. Her zaman onların yanında olmak, şehitlerimizin emanetlerini gözümüz gibi koruyup, kollamak zorundayız." ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Koronavirüs tedbirleri gereği ziyaretlerini kısa tutan, maske ve mesafe tedbirleri alan Vali Erin, ziyaret ettiği evlerdeki çocuklara oyuncak hediye etti.

Şehit aileleri sürpriz ziyaretlerinden dolayı Vali Abdullah Erin'e teşekkür etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23