• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sancaklı: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik

Yeniakit Publisher
2017-05-02 13:25:29 -
Sancaklı: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik

MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı "Cumhurbaşkanı Başbakan ve Bakanların sürekli yurt dışı seyahatleri oluyor, MHP'den de bu seyahatler için milletvekili talebinde bulunuldu. Programlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve döndük" dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin Grup Toplantısı'nın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sırasında heyette yer almasına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan ve Bakanların sürekli yurt dışı seyahatlerinin olduğunu, MHP'den de bu seyahatler için milletvekili talebinde bulunulduğunu ifade eden Sancaklı, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyaretine eşlik etmek amacıyla partiden kendisinin görevlendirildiğini belirtti.

Türkiye-Hindistan arasındaki devletler arası görüşmelere ve iş dünyası arasındaki forumlara katıldıklarını dile getiren Sancaklı, "Programlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettik ve ülkemize geri döndük. Cumhurbaşkanı ile uçakta ve orada beraberdik, kendisiyle zaten çok eskiden tanışıyoruz. Kendisiyle genelde Türkiye'nin meselelerini konuştuk. Güzel sohbetler ettik." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23