• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsung Tasarım Ödüllerini Topladı!

Yeniakit Publisher
2016-03-12 11:20:00 -
Samsung Tasarım Ödüllerini Topladı!

Samsung; IF Tasarım Ödülleri’nden bu yıl biri “Gold” olmak üzere toplam 38 ödülle döndü. Peki, hangi Samsung ürünleri tasarım ödülü aldı?

İlki Uluslararası Tasarım Forumu tarafından 1953'te, Almanya'da düzenlenen ve dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında gösterilen iF Tasarım Ödülleri’nde Samsung bu yıl toplam 38 ödül birden kazandı.

38 ödülün 26’sını Üstün Ürün Tasarımı, 8’ini İletişim Tasarımı, 2’sini Konsept Tasarımı, kalanını da Ambalaj Tasarımı ve Îç Mimari Tasarımı kategorilerinde almaya hak kazanan Samsung, bunlara ek olarak bir adet ‘Gold’ ödülün sahibi oldu.

Samsung’a Gold ödülünü getiren Serif TV, kullanıcıların etraflarındaki ortamla, mobilyalar ve çeşitli ev eşyalarıyla daha uyumlu bir etkileşim içinde bulunmalarını sağlamak üzere geliştirilen tasarımıyla dikkat çekiyor.

Serif fontundaki büyük I'ya benzeyen tasarımı, ürünün evde istenen her yere konabilmesini sağlayan ayrılabilir ayaklığı, arka tarafında bulunan ve ürünün güzelliğini her açıdan ortaya seren kumaş kılıfıyla TV tasarımına yeni bir boyut getiriyor.

Samsung’un iF Design Awards’da kazandığı ürünler:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Galaxy S6 & S6 edge: Her iki akıllı telefon da metal ve camın mükemmel uyumunu bir arada sunan tasarımıyla dikkat çekerken, Galaxy S6 edge her iki tarafında da yer alan çift kenar ekran özelliğiyle öne çıkıyor.

16-03/11/1457077612_avengers_package.jpg

Gear S2: Eşsiz döner bezel halka tasarımı ve daha da geliştirilmiş kullanıcı deneyimi özellikleriyle öne çıkan giyilebilir akıllı cihaz. 

16-03/11/1457077629_gear_s2.jpg

Chef Collection Buzdolabı: Mutfak ve etrafındaki mobilyalarla tam bir uyum sağlamak üzere geliştirilen buzdolabı.

AddWash Önden Yüklemeli Çamaşır Makinesi: Makinenin ön tarafında yer alan ek kapak sayesinde, çalışır vaziyetteyken bile yeni çamaşır eklemeyi mümkün kılan çamaşır makinesi

System Air Conditioner 360Cassette: Tavana monte edilen yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken klima, tam 360 derecelik hava dağılımı sağlayarak sıcaklığının odanın her yerine eşit derecede yayılmasını mümkün kılıyor.

MX3: A3 Çok fonksiyonlu printer, 7 inç LCD ekranıyla işlemleri çok daha kolay hale getiriyor.

Diğer kategorilerde toplam 12 ödül alan Samsung ürün ve konseptleri: 

Galaxy Note5 UX: Kullanıcılara ekranı açmadan S Pen ile not alma imkanı sunan ürün, “İletişim Tasarımı” kategorisinde ödüllendirildi.

Visual Identity Toolkit: Samsung Baskı Çözümleri’nin tüm dijital ve basılı medyaya yönelik müşterek bir kılavuz sağlayan eşsiz ürünü, “İletişim Tasarımı” kategorisinde ödüllendirildi.

TV UI (Stripe UI): Tüketicilere içerik yönetimi konusunda yepyeni bir deneyim sunan sezgisel bir TV arayüzü. “Profesyonel Konsept Tasarımı” kategorisinde ödüllendirildi.

16-03/11/1457077631_serif_tv.jpg

Avengers Package: Avengers’dan esinlenen ve sınırlı sayıda üretilen Galaxy S6 edge Avengers paketi “Ambalaj Tasarımı” kategorisinde ödüllendirildi.

Samsung d’light: Samsung marka deneyimi sağlayan ve markanın en yeni ürün ve çözümlerini gözler önüne seren sergi alanı. “Mimari Tasarım” kategorisinde ödüllendirildi.

:: Samsung'un tasarımlarını beğeniyor musunuz?

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23