• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar'dan olay Kuruluş Osman paylaşımı

Yeniakit Publisher
2019-11-21 22:07:00 -
Şamil Tayyar'dan olay Kuruluş Osman paylaşımı

Türkiye'nin merakla beklediği Kuruluş Osman dizisi, 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara geldi. Sosyal medyada gündem olan diziye eski milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

İlk bölümüyle reytingleri yerle bir eden Kuruluş Osman dizisi, sosyal medyada gündem oldu. Twitterdan ilk sırada yer alan dizi birçok kesim tarafından beğeni ile karşılandı.

AK Partili eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medyadaki paylaşımlara ilginç bir yorum getirerek, "Gece bereketli. Engin Altan Düzyatan ile Burak Özçivit mukayesesi, siyasi gündemin önüne geçmiş. Favorim, TRT’de yayınlanan ve çekimleri Gaziantep’te yapılan Benim Adım Melek dizisindeki ‘Mahmut’ karakteri. Gerçek adını bilmiyorum ama rolünün hakkını veren müthiş bir oyuncu" dedi.

İlk sırada yer aldı

Kuruluş Osman 20 Kasım’da ilk bölümü ile ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Aslıhan Karalar, Özge Törer gibi isimlerin bulunduğu dizi her hafta Çarşamba akşamları yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi Kurşun ile aynı gün ekrana gelen Kuruluş Osman reyting sıralamasında Kurşun’un önüne geçti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

millet

Kuruluş Osman çok kötü başladı

Hatice

Bende samil bey gibi dusunuyorum ulkemizde ne cevherler var boylece farkediyoruz rolunun hakkini veriyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23