• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık çalışanının oturduğu apartmana asılan yazı tepki çekti

Yeniakit Publisher
2020-04-05 01:30:00 -
Sağlık çalışanının oturduğu apartmana asılan yazı tepki çekti

Sakarya'da bir sağlık çalışanının yaşadığı apartmana asılan yazı tepki topladı. Yazılan notla kapı kolları ve merdiven korkuluklarına dokunmaması istenen sağlık çalışanı, yazıyı asanlara karşı bir yazı yazdı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Hasta Hakları Sorumlusu olarak görev yapan Yıldırım A. akşam ailesiyle birlikte yaşadığı eve gittiğinde apartmanın girişine asılan yazıyı görünce şoke oldu.

Bilgisayar çıktısıyla apartman girişine yazılan yazıda, "Apartmanımızda ikamet eden sayın sağlık çalışanları, apartmana girip çıkarken giriş kapıları ve merdiven korkuluklarına temas etmemenizi önemle rica ederiz" ifadelerini gören Yıldırım A., yazının boş kalan kısımlarına şu sözleri yazdı:

"Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim hepimiz biliyoruz. Bu virüs olayı er ya da geç illaki bitecek inşallah. Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır, çenenizi kırarım. Bilginize."

Yıldırım A. daha sonra yazıyı sosyal medya hesabından paylaşırken, sağlık çalışanına karşı alınan tutum tepki topladı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

böyle bencil-cahil-insanlık zaafiyetli tiplere toplumda özellikle bu dönemde rastlamak üzücü

onuncu köy

Agzina yuregine eline saglik sayin saglik calisani.. Elbette bu bela birgun bitecek rabbim sana ce cumlemize saglik versin insaallah ama lutfen bilhassa rica ediyorum ve hatta bu dediklerini bu saygisiz komsularina yapmazsan iki elim yakanda diyorum.. lutfen yap bunu ve mumkunse ordan tasin ve yine bir not as giris kapinisa ve söyle yazin" ev alamk istiyorsan buyur komsu almak istiyorsan arkana bakmadan kac "
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23