• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sadece sokak hayvanlarını beslemek istedi... Bu hale getirdiler!

Yeniakit Publisher
2018-11-09 10:01:00 - 2018-11-09 10:01:44
Sadece sokak hayvanlarını beslemek istedi... Bu hale getirdiler!

Esenyurt'ta bir kadın, sokak hayvanlarını beslerken 2 kadın tarafından darp edildi. Yüzü yara içinde kalan kadının, darp edildiği sırada parmağı da ısırıldı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi İddiaya göre 59 yaşındaki Melahat Çelik isimli kadın, gönüllü olarak sokak hayvanlarını besliyordu. Sokak üzerinde bir köşeye yem bırakan Çelik'in yanına iki kadın yaklaştı. İddiaya göre, kadınlar Çelik'le sokağa yemek bırakmaması diye tartıştı.

"Neden hayvanları besliyorsun?"

Kadınlar Çelik'e "Neden hayvanları besliyorsun" diyerek uyarıda bulundu. Bir süre sonra iki kadın ve Çelik arasında tartışma başladı. Tartışmanın neticesinde iki kadın iddiaya göre Çelik'i darp edip parmağını ısırdı ve yüzüne vurmaya başladı. Ağır şekilde darp edilen Çelik hastaneye giderken tedavi olduktan sonra darp raporu aldı.

Esenyurt İlçe Emniyeti'ne şikayette bulunan kadın yaşadığı olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çelik'i darp ettiği iddia edilen kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

"Onu da bizi de Allah yarattı dedim"

Yaşanan olayı anlatan Çelik yolda giderken hayvanları gördüğünü ve arabada olan yiyecekleri hayvanlara vermek için durduğunu söyleyerek, "O anda köşeden hiç tanımadığım bilmediğim iki bayan geldi. ‘Sen neden besleme yapıyorsun dediler' kızgın bir şekilde üstüme yürüdüler. Ne var dedim bende onu da bizi de Allah yarattı dedim. Sonra telefonu birisi yüzüme vurdu. Diğeri de parmağımı ağzına aldı ama kırarcasına parmağımı bırakmadılar ısırdılar. Diğeri de saçlarımı yolup tekme attılar. Burada darp edildim. Bu köşeden çıkıp geldiler. Ben rica ediyorum bu konuya acil bir çözüm üretsinler. Ben insanı görevimi yapıyorum. Tabii ki onları doyurup besleyeceğiz bu bizim insani görevimiz" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23