• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ruslar, Türk SİHA’larından endişeli

Yeniakit Publisher
2020-10-22 10:30:00 -
Ruslar, Türk SİHA’larından endişeli

Suriye ve Libya’dan sonra Karabağ’da da modern silahları SİHA’lara yem olan Ruslar, çare arıyor. Rus gazetesi, “Rusya, SİHA savaşına hazır mı?” diye sorup “Hayır” yanıtını verdi ve uyardı.

 Mehmet Aydın 

Türkiye’nin Bayraktar SİHA’ları tüm dünyada olduğu gibi Rusya’da da gündeme oturdu...

Suriye ve Libya’dan sonra Dağlık Karabağ’da da birçok modern silahı ve hava savunma sistemleri Türk SİHA’ları karşısında çaresiz kalan Rus yönetimi, SİHA’ları durdurmak için yeni bir teknoloji geliştirmek için askeri silah şirketlerine talimat verirken, Rus medyası da Türk Drone’larını gündeme getirip uyardı.

Rus gazetesi Komsomolskaya Pravda, “Rusya SİHA savaşına hazır mı?” başlığıyla, SİHA konusunu gündeme taşıdı. Kremlin yanlısı gazete, Rusya’nın SİHA-İHA savaşına hazır olmadığını belirtip, önlem için uyardı.

Rus gazetesi, Moskova’nın SİHA savaşına hazır olmadığını, ülkenin küçük yüzlerce insansız hava aracına sahip olduğunu ancak büyük insansız hava araçlarına sahip olmadığını yazdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Türk SİHA’larının kullanıldığı her yerde durdurulamadığını belirten Rusların endişesini İngilizler de haber yaptı. İngiliz kanalı BBC, Rusya’nın Türk SİHA’ları konusundaki endişelerini gazete gündeminde ele aldı.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi

şİMDİ DİKKAT ETMEMİZ LAZIM.Ruslar aRTIK İNKARI BIRAKIP,İTİRAF EDİP TÜRK SİHALARINA KARŞI ÇARE ARAMAYA BAŞLAMIŞLAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23