• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK Başkanı Şahin'den yangına su yerine benzin dökenlere uyarı

Yeniakit Publisher
2021-08-02 02:53:00 -
RTÜK Başkanı Şahin'den yangına su yerine benzin dökenlere uyarı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medyada ve bazı medya organlarında yayılan yalan içerikler hakkında yaptığı açıklamada, bu içerikleri paylaşanlara yaptırım uygulanacağını söyledi.

Medyada ve sosyal platformlarda dolaşan orman yangınlarıyla ilgili yalan içerikler hakkında açıklama yapan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, kişi ve kurumlardan hesap sorulacağını söyledi.

Şahin sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

Amaçları yangını söndürmek değil yangına körükle gitmek olan, özellikle sosyal medya üzerinden troll hesaplarla yalan-yanlış bilgileri kamuoyuna servis eden alçaklar şunu iyi bilin. Aziz Devletimiz ve milletimiz bunun da hesabını size soracaktır.

Denetleme ve düzenleme alanımız içerisinde yer alan medya kuruluşlarının bahsedilen dezenformasyonlara tevessül etmesi halinde ivedilikle en ağır şekilde yaptırım uygulanacağının bilinmesini özellikle isterim.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmedim

Ebubekir Bey, TV kanalı kurulmuş güya C.Başkanı'na muhaliflik kılıfı altında aslında aleni olarak bu ülke kötüleniyor, yalanlar ve iftiralar harman ediliyor. 5 gün, on gün yayın durdurma veya para cezası onlara (Fonlandıkları için)leblebi çekirdek gibi kalıyor. Sizin RTÜK olarak Lisans iptal etmek yetkiniz var mı? Yok mu? Neden kullanmıyorsunuz? (Hele aynı suçu pisliği tekrarladıkları halde) Yaptırım gücün yoksa adam seni afedersiniz, SALLAMAZ tabii.

Yandı bitti kül oldu ,

Susun kimseler duymasın .......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23