• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Restoran, kafeler ve kahvehaneler açılışa hazırlanıyor

Yeniakit Publisher
2020-05-31 13:30:16 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Restoran, kafeler ve kahvehaneler açılışa hazırlanıyor

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve 1 Haziran Pazartesi günü yeniden hizmet vermeye başlayacak olan restoran, kafeler ve kahvehaneler açılışa hazırlanıyor.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve 1 Haziran Pazartesi günü yeniden hizmet vermeye başlayacak olan restoran, kafeler ve kahvehaneler açılışa hazırlanıyor.

Salgın tedbirleri kapsamında 21 Mart’tan itibaren faaliyetleri durdurulan kahvehaneler, restoran ve kafelerde açılış hazırlıklarına başlandı. 1 Haziran’da yeniden müşterileriyle buluşmaya hazırlanan işletmelerde, iş yerlerinin camlarının silindiği, yerlerin, masaların, sandalyeler ile mutfak ve diğer kapalı alanların özel solüsyonlarla dezenfekte edildiği görüldü.

Uzun bir aradan sonra yeniden hizmet verebilecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen kahvehane işletmecisi Emin Eliaçık, “İş yerlerimizi titizlikle temizleyerek dezenfekte ediyoruz. Salgın hastalık nedeniyle sosyal mesafe kurallarını uygulayacak ve müşterilerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Kafe işletmecisi İlyas Doğan ise, “Uzun bir aradan sonra kafelerimiz yeniden açılıyor. Biz de iş yerimizde temizlik yapıp, eksik bulunan malzemelerimizi temin ederek hazırlıklarımızı tamamladık. Masalarımızı sosyal mesafe kuralına göre ayarladık. Masa ve sandalyelerde azalmaya gittik. Servislerde ise müşterilere tek kullanımlık tabak, bardak ve plastik çatal, kaşık hazırladık. Müşterilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23