• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Recep Akdağ: PKK'nın baskısına rağmen...

Yeniakit Publisher
2015-11-02 20:54:00 - 2015-11-02 21:23:57
Recep Akdağ: PKK'nın baskısına rağmen...

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim zaferine şükretmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Büyük bir seçim zaferi yakaladık. Bütün dünyanın dikkatini çektik. İktidar çok ağır bir yük. Onun için muhalefet liderleri koalisyon ihtiyacı olduğunda kaçtılar" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nca Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen seçim değerlendirme toplantısında konuşan Akdağ, ülke tarihinde böyle bir başarıyı yakalamış bir partiyi bulmanın zor olduğunu söyledi.

Seçim zaferine şükretmek için bir araya geldiklerini ifade eden Akdağ, şöyle konuştu: "Büyük bir seçim zaferi yakaladık. Bütün dünyanın dikkatini çektik. İktidar çok ağır bir yük. Onun için muhalefet liderleri koalisyon ihtiyacı olduğunda kaçtılar. İktidarda olmak büyük bir sorumluluk. Çocuk, genç, yaşlı, herkesin ihtiyacı var. Bütün bu ihtiyaçları görmek üzere büyük bir mesuliyeti omuzlarımıza aldık. Bu bir mesuliyet ama tatlı bir mesuliyet. Çünkü bizi, hizmet nimetiyle birleştiren bir sonuç. Yani biz milletimize hizmet edeceğiz. Bundan daha şerefli bir hizmet olabilir mi ? Bu kadar büyük bir başarıyı yakaladığımız için şükür etmeliyiz. Fakat en çok bu hizmeti yüklendiğimize şükür etmeliyiz."

'PKK'NIN BASIKISINA RAĞMEN BU OYU ALDIK'

Ayırım yapmaksızın her kesime hizmet edeceklerini dile getiren Akdağ, asla kimseyi ötekileştirmeyeceklerini belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Akdağ, konuşmasına şöyle devam etti: "Tevazu gömleğimizi giyeceğiz ve asla kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Biz bu şehirde hiçbir ayırımcılığı kabul etmiyoruz. Kim bu şehirde ayırım yapıyorsa, muvaffak olamayacak. Çünkü AK Parti var. Yüzde 70'e yakın oy aldığımız bir şehirde, sokakta karşılaştığımız hemen hemen herkes, AK Parti'ye getirmiş oyunu vermiş anlamına geliyor. Bu durum bizim işimizi de kolaylaştırıyor. Kimseye öteki diye bakmıyoruz. Oyumuz az bile olsaydı yine bu şekilde kimseye öteki diye bakmamamız gerekiyordu. Ancak bu şekil işimizi kolaylaştırıyor.

Bu şehir rahmetli Erbakan Hoca siyasete çıktığında onun arkasında durmuştur. Bu şehir, rahmetli Turgut Özal siyaset sahnesine çıktığında onun arkasında, rahmetli Alparslan Türkeş'in arkasında durmuştur. Bunların hepsinin bir anlamı var. Ne zaman bu milletin karşısına milletin adamı çıktı, onun yanında durdu ve onun yanında duracak. Erzurum'da PKK terör örgütünün beli kırılmış ve kafası da ezilmiştir. Bundan sonra devletimiz elinde silahı olan eşkıyanın nefes almasına izin vermeyecektir. DAİŞ, DHKP/C, PKK kim olursa olsun peşi bırakılmayacaktır. Bunların vatandaşın üzerine kurduğu baskıya müsaade edilmeyecektir. Bazı ilçelerimizde bütün güvenlik önlemlerine rağmen, PKK'nın baskısı oldu. Buna rağmen bu oyu aldık."

Toplantıda, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz ile 6. sıra milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış konuşma yaptı.

Toplantıya, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23