• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rahmi Turan’dan yeni yazı! O isme çağrıda bulundu

Yeniakit Publisher
2019-11-25 08:18:00 -
Rahmi Turan’dan yeni yazı! O isme çağrıda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li Muharrem İnci ile bir araya geldiği yalanını ortaya atan Sözcü Yazarı Rahmi Turan, yeni bir yazı kaleme aldı. Turan, Talat Atilla'nın kendisine daha önce pek çok özel haber verdiğini ve bunların hepsinin doğru çıktığını belirterek, 'CHP'li ismin' çıkıp her şeyi açıklaması gerektiğini söyledi.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, 'Sorumluluk bana ait' başlıklı bugünkü yazısında son günlerde Türkiye gündemine giren ve tartışmalara neden olan "Erdoğan'la görüşen CHP'li" haberine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Daha önce Beştepe'ye giden ismin Muharrem İnce olduğunu ve haberi gazeteci Talat Atilla'dan aldığını açıklayan Rahmi Turan, bütün sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirtti.

"Talat Atilla ilk defa yanılıyor veya yanıltılıyor"

Talat Atilla için "Geçmişte bana çok özel haber verdi, hepsi doğru çıktı, ilk defa yanılıyor veya yanıltılıyor" ifadelerini kullanan Turan, "Bu aşamadan sonra şimdi 'CHP'li haber kaynağı, Talat Atilla'ya yanlış bilgi vermiş olabilir!' diye ciddi ciddi düşünüyorum" diye yazdı.

CHP'li isme çağrı

Atilla'nın haber kaynağım dediği CHP'li isme de çağrıda bulunan Turan, "Sessiz kalmaması ve neler olduysa, her şeyi açıklaması şart görünüyor" ifadelerine yer verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sina SALIK

ya şu adamları manşet yapıyorsun ya yeniakit. yeter artık. kendinize zarar veriyorsunuz diyeceğim ama çoktan ele geçirilmişsiniz zaten.

Konuştukça batıyorlar

Al birini vur ötekine... Konuştukçca batan utanmazlar... Böyle ucuz hesaplar, hainlikler bunlar için çok normal. Belediyelerin bu zihniyetin eline geçmesine sebep olanlar kına yaksın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23