• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polise “Altmışı biraz geçtim” dedi gerçek yaşı şok etti

Yeniakit Publisher
2020-04-08 13:36:00 -
Polise "Altmışı biraz geçtim" dedi gerçek yaşı şok etti

Samsun’da koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş ve altı ile 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma yasağı denetimine çıkan polis ekibi, yolda çevirdiği bir vatandaşa yaşını sordu. Vatandaş “Altmışı biraz geçtim” dese de kimlik kontrolü yapan polis, yaşlı adamın gerçek yaşının 80 olduğunu öğrendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında polisin yaşını sorduğu vatandaş, "Altmışı biraz geçtim" cevabı verdi. Ancak yapılan kimlik kontrolünde 80 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Vatandaşlara yaşları soruluyor

Bafra ilçesinde polis, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkama yasağı getirilen 20 yaş ve altı ile 65 yaş ve üzeri olanlara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yasağı ihlal edenlere para cezası uyguluyor. Bu kapsamda denetim yapan polisler, yolda yürürken gördükleri vatandaşı durdurup, yaşını sordu.

Ceza kesilmeden evine götürüldü

Vatandaş da "Altmışı biraz geçtim" yanıtını verdi. Ancak yapılan kimlik kontrolünde, adı açıklanmayan vatandaşın 80 yaşında olduğu ortaya çıktı. Yaşlı adam, para cezası uygulanmadan polis tarafından evine götürüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fahri

neden ceza yazmıyorsunuz size öyle bir insiyatif verildi mi böyle yaparsanız kaos olur kargaşa olur çün ki hakkaniyeti ortadan kaldırıyorsun belki bu hergün dışarda belki bir defa dışarı adım atana ceza yazılmıştır, geçen basına trabzondan yansıyan bir görüntü vardı adama evinin önünde ceza kesildi ve herkes jandarmayı haklı buldu olması gereken oydu

abdrhman

yahu adamın belki bir ihtiyacı var maskede takmış daha ne istiyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23