• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Peygamber Efendimiz'e (SAV) hakarete bakın ne dedi! CHP yandaşı Nevşin Mengü'den skandal çıkış

Yeniakit Publisher
2022-08-13 17:28:00 -
Peygamber Efendimiz'e (SAV) hakarete bakın ne dedi! CHP yandaşı Nevşin Mengü'den skandal çıkış

CHP yandaşı Nevşin Mengü, büyük bir skandala imza attı. Mengü, 'Şeytan Ayetleri' adlı kitabında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret eden Selman Ruşdi'nin 'fikirleri' nedeniyle bıçaklandığını yazdı.

CHP yandaşı Nevşin Mengü, tepki çeken bir tweet paylaştı.

'Şeytan Ayetleri' isimli kitabında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret eden, İran hükümetinin kafir ilan ettiği Selman Ruşdi, konferans verirken bıçaklandı. Yaşanan olayla ilgili Mengü'den 'yok artık' dedirten bir çıkış geldi.

"İran İslam Cumhuriyeti’nin katliamlarına biri daha eklendi." diyen Mengü, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, Peygamberimiz'e (SAV) hakareti 'fikir'den saydı.

Mengü, şu skandal sözleri kullandı:

"Yazar Salman Rüşdi fikirleri nedeniyle bıçaklandı. Rüşdi için Humeyni katli vacip fetvası vermişti. En son 2012’de İranlı 15 Khordad Derneği Rüşdi’yi katleden kişiye 3.3 milyon dolar vadetmiş, 2016 yılında da İran devlet medyası bu miktara 600 bin dolar daha eklemişti."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sassas

Birilerinin sözde özgürlü benim değerlerime hakaret ettiği yerde biter geren yapılır milli manevi değerlere hakaret etmek özgürlük olamaz adiliktir şerefsizliktir saygı göstermekte insanlıktır adamlıktır yok öyle yağma herkes haddini bilecek işte ozaman sagı çerçevesinde yaşarız ister ata ister ite ister puta tapın farketmez

Yaşamak güzel

Evet peygamberize uzanan dil kesilmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23