• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Pes' dedirten olay! Kendisi için gelen ambulansa zarar verip camları kırmaya çalıştı

Yeniakit Publisher
2022-08-01 17:59:00 - 2022-08-01 19:13:22
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir şahıs, kendisi için giden ambulansa saldırdı. Ambulansın içinde cihazlara zarar veren şahıs, camını kafa atarak kırmaya çalıştı.

Mersin'de yakınlarını hastaneye götürmek için gelen ambulansa zarar veren ve daha sonra araca kafa atan şahıs, korku dolu anlar yaşattı. Sağlıkçıların şikayetçi olduğu şahıs gözaltına alınırken, olay anı cep telefonu kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, dün merkez Akdeniz ilçesi Mahmudiye Mahallesi'nde fenalaşan bir hastanın yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezinden ambulans talep etti. 

Aracın içindeki cihazlara zarar verdi

Adrese ulaşan sağlık ekipleri, yakınlarının da desteğiyle hastayı ambulansa bindirdi. Bu sırada, hastaneye gitmemek için bir süre direnen şahıs, araç içerisindeki tıbbi cihazlara zarar verdi.

Ambulansın camına kafasıyla vurdu

Ambulanstan çıkan hastanın tehdit ve hakarette bulunduğu sağlık çalışanları, olay yerinden ayrılmak için bindikleri aracın kapılarını kilitledi. Şüpheli, bu sırada yöneldiği ambulansa kafasıyla vurarak sağlık çalışanlarına tehdidini sürdürdü. Kapıları kilitli ambulansta bir süre bekleyen sağlık çalışanları, çevredekiler tarafından şüphelinin sakinleştirilmesiyle olay yerinden ayrıldı. Olayın ardından polis merkezine giden sağlık çalışanları, şahıstan şikayetçi oldu.

Gözaltına alındı

Şikayet üzerine çalışma başlatan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Öte yandan, zanlının ambulansın kapısını açmaya çalışması ve cama kafa atması sağlık çalışanlarının cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bu artık lümpenlik de değil, aşmış

ayının en bol ve serbest salındığı arazi türkiye(mi) desem diye düşünüyorum.

ali

1972 de mersine gittim,mersinde cingene fella ne ararsan var,musluman yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23