• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Patrick van Aanholt'un yerine gelecek isim belli oldu

Yeniakit Publisher
2022-09-22 08:42:00 -
Patrick van Aanholt'un yerine gelecek isim belli oldu

Patrick van Aanholt’la devre arasında yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Milan’ın Senegalli sol beki, Fode Ballo-Toure için şimdiden bir çalışma başlattı.

Geride bıraktığımız transfer döneminin son günlerinde peş peşe yaptığı hamlelerle tartışmasız en dikkat çeken kulüp olmayı başaran Galatasaray , çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda girişimlerini ara vermeden sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın, devre arasında kadrolarına yeni bir sol bek kazandırmayı hedeflediği bildirildi. Bu doğrultuda Aslan’ın, İtalya Serie A ekiplerinden Milan’ın Senegalli sol beki Fode Ballo-Toure’yi almak için temaslarına erkenden başladığı kaydedildi. Milan’a geçen yıl Monaco’dan 5 milyon Euro karşılığında katılan 25 yaşındaki futbolcu, daha önce; Paris Saint Germain’in genç takımlarında görev yapmıştı.

Sarı-Kırmızılılar, teknik ekibin planlamasında yer almayan sol bek Patrick van Aanholt’la devre arasında yollarını ayırmayı planlıyor. Geçen sezon bonservisi elinde olarak Galatasaray’a gelen 32 yaşındaki oyuncunun, 1.9 milyon Euro’luk garanti ücretine ek olarak 35 maçı geçtiği için 400 bin Euro, 19 galibiyetin karşılığı olarak 190 bin Euro prim aldığı kaydedildi. Takımda Mertens, Torreira, Oliveira ve Muslera’dan sonra en çok kazanan isim olan Van Aanholt’un 1 buçuk yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Yönetim, devre arasında dolu olan yabancı kontenjanını deneyimli sol beki göndererek açmaya çalışacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23