• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öztürk Yılmaz'dan çok sert tepki: Bu kabul edilemez

Yeniakit Publisher
2019-10-17 20:18:00 -

Yeni parti kuracağını duyuran Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yolladığı mektuba çok sert tepki gösterdi.

"Hepimiz Buradayız” oluşumunun lideri Öztürk Yılmaz, Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazmış olduğu mektuba ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk Yılmaz mektubun tehditkâr ve alaycı olduğunu, PKK’lı teröristten general diye bahsedildiğini ve onun gönderdiği bir mektuba atıf yapılarak müzakere yapılması tavsiyesinde bulunduğununu hatırlatarak, mektubun gerek üslup, gerek içerik olarak diplomatik olmadığını, PKK’lı teröristi general diye nitelendirmesinin kabul edilemez olacağını vurguladı.

Yılmaz ayrıca, aynı dille ve içerikle cevabi bir mektup yazılarak, PKK’lı teröristin önerilerinin iade edildiğinin ve işleme alınmadığının aynı dil ve üslupla vurgulanması gerektiğine işaret etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Ah ah 17 yıl iktidarda kal savunma sistemi yok,füze yok,teknoloji yok,tarım yok.Yandasa para yedirip durduk.Biz bu kadar mı akılsız milletiz.Dahi gençleri abd ye gönder,işe yaramazları memur et.

Harun

Defol lan, Muhasebeci kenan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23