• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Otomobil çarpan Norveçli, 51 gün sonra hastanede öldü

Yeniakit Publisher
2018-10-07 15:13:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Otomobil çarpan Norveçli, 51 gün sonra hastanede öldü

Antalya'da bisikletle seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 51 gündür tedavi altında olan Norveçli Thomas Johansen yaşama veda etti.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bisikletle giderken, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Norveçli Thomas Johansen (69), tedavi gördüğü hastanede 51 gün sonra yaşamını yitirdi.

Mahmutlar Mahallesi'nde 16 Ağustos'ta bisikletiyle seyir halindeyken, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Norveçli Thomas Johansen, sağlık görevlilerince ambulansla Alaaddin Keykubat Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Johansen, dün gece, 51 gün sonra yaşamını yitirdi. Thomas Johansen'in cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23