• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Otobüse gelince para yok! Ekrem'den yandaşa kıyak! Anket için bakın ne kadar harcayacak

Yeniakit Publisher
2021-08-01 18:52:00 -
Otobüse gelince para yok! Ekrem'den yandaşa kıyak! Anket için bakın ne kadar harcayacak

“İsrafı engelleyeceğiz” propagandasıyla koltuğa oturan ancak belediyenin kasasını tamtakır bırakan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son yaptığı ihaleyi de yandaşa verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütçe vermediği için yolda kalan otobüsleri yenileyemediği iddia edilen CHP'li İmamoğlu, anket ve araştırma için 382 bin TL'yi gözden çıkardı.

 yeniakit.com.tr 

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından “nimet” olarak nitelendirilen İstanbul, her gün yeni bir israf dalgası ile karşılaşıyor.

İsrafı engelleyeceğiz” propagandasıyla koltuğa oturan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son yaptığı ihalede de yine İBB'nin parasını yandaşa peşkeş çekti. 

Vatandaşların ittiği otobüsün bakımlarına verecek parası olmadığı iddia edilen CHP'li İmamoğlu, anket için 382 bin 586 liralık ihaleyi CHP yandaşı Panaliz Araştırma isimli şirkete verdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Referans hep CHP

CHP'li belediyelerden ihale alan Panaliz Araştırma şirketinin CHP'li belediyeler ve parti teşkilatları olması dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun yusuf

imamoglu, karamollaoglu, kılıçdaroglu, davutoglu, bunlar özellikle soy isimlerinde gecmişlerini söyletiyorlar. Ama ""yalan kustugunu yiyen gibidir. "" hic olmaz ise atalarınız rahat uyusun diyecem ama adamların kendi ataları bize ne demek düserki

Celil

Yahu boşverin otobüsü. Yağmur yok ki içinde şemsiye açılsın. Esas siz bir hesaplayın bakalım 382000 tl ile kaç tane heykel yapılır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23