AK Parti 15. Dönem Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-III 'Lider Ülke Türkiye' programında dereceye girenler ödüllerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Sinop Durağanlı İbrahim Irmak da ödüle layık görülenler arasında..
Yaklaşık 8.000 kişinin katıldığı program sonunda yapılan final sınavında Türkiye 1.si 92 puan alırken, IRMAK'ın da aralarında yer aldığı 4 öğrenci Türkiye ikinciliğini paylaştılar. Törende Türkiye genelinde ilk beşe giren kursiyerlere tablet hediye edildi. 15. dönem Siyaset Akademisi Gebze Bölge Birincisi ve Kocaeli İl Birincisi olan İbrahim IRMAK, 31 Bölge birincisi arasından Türkiye'de ilk 5'e giren tek öğrenci olarak başarısını perçinledi.
“BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR”
Asrın projelerini hayata geçiren ‘asrın lideri’nden ödül almanın kendisi için büyük onur olduğunu belirten Irmak, “Ülkemizin milletler arenasında hak ettiği yeri alabilmesi için bir nefer olarak elimden gelenin fazlasını yaparak çalışacağım” diye konuştu.