• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O vekil kötü haberi verdi: İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında

Yeniakit Publisher
2023-02-06 09:38:00 -
O vekil kötü haberi verdi: İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ailesinden birçok kişinin deprem nedeniyle göçük altında olduğunu açıkladı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ailesinin göçük altında olduğunu söyledi. CNN Türk yayınına bağlanan Yayman "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında" dedi.
Türkiye'nin doğusu şiddetli depremle sarsıldı. Şehirlerde yıkımlar oluşurken göçün altında kalan vatandaşlara ulaşmak için aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4'lük depremin ardından ülkenin doğusundaki illerde hasar ve yıkımlar oluştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay'da depremin çok şiddetli olduğunu, aile bireylerinin göçük altında kaldığını söyledi. Yayman "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında. Yollarda yarılmalar var, herkes seferberlik halinde" dedi.

Yayman'ın CNN Türk ekranlarına yaptığı açıklama şöyle:

Gözükenden daha büyük hasarlarda binalarımız var. Türkiye'ye çağrımız dua etsinler bize. Deprem gerçekten devletimizi milletimizi korusun. Çok büyük deprem yaşadık. En son 500 yıl önce yaşanan deprem. 7,4 Kahramanmaraş'ta oldu ama Hatay'da çok hissedildi. Enkaz binamız çok fazla. Vatandaşlarımız panik olmasınlar. Serin kanlılıklarını muhafaza etsinler. Yollara çıkmasınlar, telefonları meşgul etmesinler. Çok fazla hasarlı binamız var.

Benim 2 abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında. AFAD yetkilileri, UMKE yetkilileri yoldalar. Yollarda çok büyük yarılmalar oluştu ,hasarlar var. Herkes seferberlik halinde.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Allah yardimcilari olsun

SUZAN

SAYIN VEKİLİM.RABBİM SİZİN DE TÜM VATANDASLARİN DA YARDİMCİSİ OLSUN.TÜM BELEDİYELER ACİLEN YARDİM MASASİ KURMALİ.GİYSİ,BATRANİYE NE VARSA YOLLANMALİ.YOL GÖSTERSİNLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23