• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarından oluşan sergi ziyarete açıldı

Yeniakit Publisher
2020-02-26 16:42:36 -
Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarından oluşan sergi ziyarete açıldı

İSTANBUL (AA) - Milli Görüş hareketinin kurucu lideri, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarının yer aldığı sergi, Eminönü Meydanı'nda açıldı.

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları tarafından düzenlenen sergide, 9 yıl önce vefat eden Necmettin Erbakan'ın çeşitli dönemlerde çekilen fotoğrafları ve görüşlerinin bulunduğu yazılar yer aldı.

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk, yaptığı konuşmada, her yıl Erbakan'ı anlamak ve anlatmak için etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Erbakan Haftası'nın bu yılki temasının "üretim, kalkınma ve adil paylaşım" olarak belirlendiğini dile getiren Asiltürk, "Erbakan Hoca'mızın üzerinde durduğu konu, milletin refah düzeyinin yükselmesi, kalkınması ve kendi ayakları üzerinde durup kimseye muhtaç olmayacak şekilde adil paylaşımı sağlamasıdır." dedi.

Anma etkinlikleri kapsamında konferans ve seminerler düzenleneceğini anlatan Asiltürk, İstanbul'un 39 ilçesinde düzenlenecek etkinliklerle Erbakan'ı topluma anlatmaya çalıştıklarına dikkati çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Asiltürk, yarın Necmettin Erbakan'ın kabrinin ziyaret edileceğini, hafta boyunca da teşkilat mensubu kişilerin kabir başında nöbet tutacaklarını belirtti.

Serginin açılışına, Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli ve partililer katıldı.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23