• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Sarıgül'ün seçim vaadi şaşırttı

Yeniakit Publisher
2021-09-15 00:06:00 -
Mustafa Sarıgül'ün seçim vaadi şaşırttı

Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı canlı yayında ofsaytı kaldırma vaadinde bulundu.

Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Canlı yayında konuşan Sarıgül, futbol maçlarından ofsaytı kaldırma vaadinde bulunarak bu kuralla ilgili rahatsızlığını belli etti.

"Dünyada da kaldırmamız lazım"

Sarıgül'ün "Ofsaytı kaldıracağız, kaldırmamız lazım. Tartışalım bu konuyu. Ofsayt maçı şey yapıyor" ifadelerine programın sunucusundan "Ama dünyada var" yorumu geldi. Bunun üzerine Sarıgül ise "İşte dünyada da kaldırmamız lazım" yanıtını verdi. Devam eden açıklamalarında ise "Yenilik ve değişim istiyoruz biz. Değişimden bahsediyorum. Ben Türkiye Değişim Partisi'nden bahsediyorum." dedi.

"Ofsayta düşmekten mi korkuyorsunuz?"

Sunucudan gelen "Ofsayta düşmekten mi korkuyorsunuz?" esprisine Sarıgül'ün kahkahalarla gülmesi ise gözlerden kaçmadı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Siyasi hayatı külliyen ofsayt o da bıkmış anlaşılan.

Zekeriya

Hakikaten bu kafalarının hepsi aynı kafa yapısına sahip kişiler ve sadece mekanları farklı.Bir bakıyorsun muhalefetin başındaki zatlara aynı söylem aynı mantık aynı cehalet aynı körlük.Yarabbi bizi daha kimlerle imtihan edeceksin bilmiyorum.Bizi bu zavallılara bırakma.Birisi gidiyor vilayeti ülke yapıyor kendisinin olmayan belediyeyi kendisinin sanıyor birisi futbola merak sarıyor birisi Ak parti beni üye yapmış diyor bunlar akıl noksanı mıdır nedir anlamadık.Bunların en akıllısı böyleyse gerisini düşünmeyin derim.Ey siyaset yapan siz zavallılar akşam evinize birazcık erken gidin ve haberlere bir bakın bugün ben zırvalamışım acaba deyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23