• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Destici: Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim

Yeniakit Publisher
2015-05-11 01:48:00 - 2015-05-11 01:57:35
Mustafa Destici: Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren hakkında açıklamalarda bulunarak, 'kendisine Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, oluşturdukları ‘Milli İttifak’ seçim kampanyası ve aday tanıtımı için Edirne’ye geldi. Toplantının yapılacağı Sanayi Düğün Salonu’na geçen iki lider, partililer tarafından davul ve zurnayla karşılandı. SP ve BBP liderleri partilileri selamladıktan sonra Edirne milletvekili adaylarını tanıttı.

''RAHMET DİLEYEBİLECEĞİMİZ İŞLER YAPMADI''

BBP lideri Mustafa Destici, hayatını kaybeden 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in rahmetle anacak işler yapmadığı için "Allah rahmet eylesin" diyemeyeceğini belirterek,''Öncelikli hedefimiz milli ittifakımızı güçlü bir grupla meclise sokup, daha sonra da milli iktidarı gerçekleştirerek milletimizin tüm problemlerine çözüm üretmektedir. Dün Kenan Evren vefat etti. Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim. Allah ameliyle muamele etsin. Çünkü bizim gördüğümüz kadarıyla yüce Allah’tan rahmet dileyebileceğimiz işler yapmadı. Maalesef o darbede milyonlarca insan fişlendi. Yüzbinlerce insan gözaltına alındı, tutuklandı. Yüzlerce insan cezaevinde işkencelerle hayatını kaybetti. Onlarca insan haksız yere idam edildi. Milyonlarca insanın geleceği karatıldı. Ben İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciydim, okulumuzdaki kız öğrencilerimizin bacılarımızın ağlayarak başörtülerini çıkarmak zorunda kaldıklarını, bir kısmının da okulu terk ettiğini gördüm. O yüzden Allah rahmet eylesin demeyeceğim. Hak ettiğini orada bulsun diyorum'' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23