• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'yi arayanlar onlar mı?

Yeniakit Publisher
2018-05-19 13:32:00 -
Muharrem İnce'yi arayanlar onlar mı?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, "Beni ABD'den aradılar" şeklinde açıklamada bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, “ABD'den kendisini arayanlar kim? Dışişleri ya da CIA yetkilileri mi? Yoksa sürekli ters manyel yapan FETÖ'cüler mi?” diye sordu.

Melih Altınok bugünkü yazısında "Beni ABD'den aradılar" şeklinde başlayan sözleri ile Adil Öksüz hakkında kafaları karıştırmaya çalışan Muharrem İnce'nin çelişkilerini yazdı. ABD'den kimin aradığını hala söylemeyen Muharrem İnce'ye bazı sorular yönelten Melih Altınok'un yazısı şu sözlerle son buluyor: "Bu tarzda devam edersiniz, seçmenin sizi Meral Hanım'ın alternatifi değil, "erkek kopyası" olarak görmesine engel olamazsınız."

MELİH ALTINOK'UN YAZISINDAN BAŞLIKLAR

İnce'nin sorusunun cevabını merak edeniniz var mı bilmiyorum.
Zira Fetullah'ın iadesinin ilk gündeme geldiği günlerde, "farklı bir şey" söylemek isteyenlerin ekranlarda dile getirdiği bu tarz iddialara verilemeyen cevap kalmadı.
Ama yine de Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yeniden ısıtılan soruya yanıt verdi:
"Gülen'i iade talebi, ABD ile Türkiye arasındaki ikili anlaşmaya uygundur. Terörist başı Gülen'in iade için geçici tutuklanması ve iade taleplerinde bir eksiklik ya da yanlışlık yoktur." Muharrem Bey, daha ziyade FETÖ'ye karşı "tarafsız" kalabilenlerin ağzından duyduğumuz bu bayat sorusuna en yetkili ağızlardan epeyce doyurucu cevap aldı.
Şimdi cevap verme sırası kendisinde.
1- ABD'den kendisini arayanlar kim? Dışişleri ya da CIA yetkilileri mi? Yoksa sürekli ters manyel yapan FETÖ'cüler mi?
2- İnce'nin "gizli tanığı," 15 Temmuz'a "kontrollü darbe" diyen genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iadenin gerçekleşmemesindeki etkisinden de bahsetmiş mi?
Öyle ya, Kılıçdaroğlu darbeye "oyun" diyerek iadeye karşı mücadele eden FETÖ avukatlarına ve onu kollayan CIA'ya, FBI'ya epeyce argüman sağlamıştı.
Yapmayın Muharrem Bey. Bu tarzda devam edersiniz, seçmenin sizi Meral Hanım'ın alternatifi değil, "erkek kopyası" olarak görmesine engel olamazsınız.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23