• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'den AA çıkışı: Haksızlık yapıldı

Yeniakit Publisher
2018-06-25 19:23:00 -
MHP'den AA çıkışı: Haksızlık yapıldı

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunana MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, "Sandıktan çıkan oylar bellidir. Bir haber ajansı kullanılan oylardan sonra mevcut durumu değiştirebilecek güce sahip değildir. Ben Anadolu Ajansına haksızlık yapıldığı kanaatindeyim" dedi.

Depboylu, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, açılan sandıklar dikkate alındığında Aydın'da 57 bin 454 oy aldıklarını fakat buna yurt dışı ve gümrüklerden gelen oyların dahil olmadığını söyledi.

Aydın'dan milletvekili çıkarıp çıkarmayacakları konusunun hala netleşmediğini dile getiren Depboylu, "Ancak şunu biliyoruz ki MHP'nin bu sistemdeki yeri ve önemiyle birlikte Aydın'daki varlığını da dikkate aldığımızda o 1 milletvekilliği MHP'nin hakkıdır. Zira ittifak içerisinde sadece 217 fark görülmektedir." ifadesini kullandı.

Bugün 10 avukatın tüm sandıkları incelemeye aldığını aktaran Depboylu, yasal haklarından dolayı itiraz edeceklerini söyledi.

Muhalefetin, seçim sonuçlarına ilişkin Anadolu Ajansını eleştirmesine de değinen Depboylu, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansının manipüle ettiğini düşünmüyorum. Aldığı bilgileri yansıtmıştır. Neyi manipüle edecek ki. Sonuçta seçim olmuş bitmiş. Sandıkta oylar sayılıyor. Nihayetinde gerçek ortaya çıkmayacak mı? Belki de diğerlerine göre haber kaynakları daha iyidir. Süreci daha iyi yönetmiştir. Sandıktan çıkan oylar bellidir. Bir haber ajansı kullanılan oylardan sonra mevcut durumu değiştirebilecek güce sahip değildir. Ben Anadolu Ajansına haksızlık yapıldığı kanaatindeyim."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23