• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mete Yarar’dan ‘Esad’ın ömrü bir haftayı bulmaz’ haberine tepki

Yeniakit Publisher
2020-02-23 12:09:00 -
Mete Yarar’dan ‘Esad’ın ömrü bir haftayı bulmaz’ haberine tepki

Güvenlik ve Strateji uzmanı Mete Yarar Twitter hesabından, Halkweb’in yaptığı ‘Esad’ın ömrü bir haftayı bulmaz’ başlıklı haberin sunuş şekli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yarar’ın paylaşımına gelen yorumlarda, ‘bunun adı gazetecilik değil, tetikçilik’ ifadeleri kullanıldı.

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar’ın konuk olduğu ‘Türkiye Güvenlik Politikaları ve Ortadoğu’ programında İdlib’de devam eden operasyonlar hakkında konuşuldu.

Mete Yarar’ın programda Esed ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Esad’a kaç gün ömür biçersiniz? Ben bir hafta ömür biçmem. Bir hafta sonra öldürürler. Sizce bu plan Türkiye ile Suriye’nin beraber çalışması üzerine mi kuruldu?’ ifadelerine yer verdi.

Halkweb’in haberi, Mete Yarar’dan flaş açıklama: Esad’ın ömrü bir haftayı bulmaz’ başlığıyla servis etmesi Mete Yarar’ın tepkisini çekti. Haberin sunuş şekline göndermede bulunan Yarar, ‘Cuma günü yaptığım konuşma metni bu. Bunu “Türkiye Esad’ı bir haftada bitirir” diye servis etmek oldukça başarılı bir gazetecilik olsa gerek. Manşeti böyle atıp içini bile okumayanlara servis etmek sanırım günümüzün gerçeği’ dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Evet 1 haftalık ömür biçmek aptallık onu ancak yüce Allah bilir. Ama biz haftaya cuma namazını Şam'da kılıyoruz diyenlere rağmen 7 senede Şam'a teğet dahi geçemedigimizi biliyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23