• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merkez Ankara’ya yatırımcı ilgisi

Yeniakit Publisher
2019-11-20 11:20:00 - 2019-11-20 11:21:03
Merkez Ankara’ya yatırımcı ilgisi

Emlak Konut GYO ve Pasifik İnşaat'ın ortak projesi Merkez Ankara, yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Emlak Konut GYO ve Pasifik İnşaat ortaklığında Ankara’da geliştirilen Merkez Ankara projesine yatırımcıların ilgisi artıyor. Next Level markalı konut projeleriyle güçlü bir referans portföyü oluşturan Pasifik İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “İnsanlar bizi bugüne kadar Ankara’da hayata geçirdiğimiz projelerdeki başarımız sonrasında Emlak Konut GYO’nun gücünü de arkamıza alarak Merkez Ankara ile daha büyük ve daha etkili bir proje gerçekleştirme fırsatımız oldu’’ dedi.

Neden cezbedici bir proje?

Merkez Ankara projesinin adına uygun şekilde Ankara’nın tam merkezinde yer aldığına dikkat çeken Erdoğan şu bilgileri verdi:

-Merkez Ankara; ofis, konut, açık alışveriş merkezi ve bir otelden oluşuyor. Aynı zamanda, 1 milyon 217 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olarak tek parselde yapılan Türkiye’nin en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor.

-Projenin olduğu AKM alanları bölgesinde bin 700 dönüm büyüklüğünde bir millet bahçesi yapılıyor.

-Ankara’nın bütün adliyelerinin bir araya getirileceği Yeni Adalet Sarayı’nın bu bölgede yer alacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

-Ankara’nın en büyük iki şehir hastanesinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi de aynı bölgede inşa ediliyor.

-Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri bu bölgede yer alıyor. Ayrıca Ankara’nın önde gelen müzeleri, kültür sanat merkezleri, stadyum ve kapalı spor salonları da Merkez Ankara’nın çevresinde konumlanıyor.

-İstanbul’u ve birçok şehri Başkent’e bağlayan Yüksek Hızlı Tren Garı Merkez Ankara’ya yürüme mesafesinde. Ayrıca metro ve yeni Başkentray ile projemiz şehir içi ulaşımın da merkezinde. Diğer tüm olanaklarının yanı sıra ulaşımdaki kolaylıklarla da projemiz, Ankara’dan olduğu kadar birçok Anadolu şehrinden yatırımcıları da başkente getirecektir.

İlk teslimat 2021 yılında yapılacak

Kamu bankalarıyla 1 milyon liraya kadarlık konut kredisi kullanımlarında aylık 0.99 vade farkı ve 15 yıllık vade için anlaşma sağladıklarını kaydeden Erdoğan, peşin ödenmesi gereken yüzde 20’lik kısım için de konut alıcılarına bir kolaylık sunduklarını ve peşin alınacak tutarın yüzde 5 olacağını, yüzde 15’lik kısmın ise bir balon ödeme şeklinde 1 yıl sonra alınacağını belirtti. İlk etabı 2021 yılında teslim edilecek olan projede lansmana özel metrekare satış fiyatları ise 5 bin 500 liradan ve konut fiyatları da 500 bin liradan başlıyor.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23